diab

آلفالیپوئیک اسید کمک می کند تا سلول ها مولکول قند را بشکنند و از آن به طور طبیعی به عنوان منبع انرژی استفاده کنند. به همین دلیل مصرف آلفالیپوئیک اسید خوراکی برای افرادی که دچار مشکل دیابت هستند بسیار مفید است. (باید بدانید که افراد دیابتی سه برابر سریع تر از افراد عادی پیر می شوند. چون آن ها از سموم ناشی از قند بیشتر آسیب می بینند). به علاوه شواهدی مبنی بر این وجود دارد که آلفالیپوئیک اسید می تواند باعث معکوس شدن روند گلیکاسیون و یا آسیب های ناشی از قند شود چه به صورت مالیدنی بر پوست و چه به صورت خوراکی مصرف شود.