تغذیه مادر بدون شک روی شیری که به نوزادش میدهد تاثیرمیگذارد می خواهیم تاثیرات مصرف میوه های مختلف را بر کیفیت شیردهی مادر بدانیم آیا مزه و طعم شیرمادر با مصرف خوراکی های مختلف تغییر خواهد کرد یا خیر؟
شیر مادر بهترین ماده برای تغذیه نوزاد است؛ اما به شرطی که مواد غذایی ازجمله میوه ای که مادر مصرف میکند، مضر نباشد. به نقل از سایت اماس ان برخی نوزادان از شیر طعم دار خوششان میآید اما پس از مدتی دچار ناراحتی معده، بیقراری و تغییر در مدفوع می شوند و تمایلی به خوردن شیر مادر ندارند.با مصرف کردن برخی میوهها شیر مادر طعم بدی پیدا می کند و به گفته محققان شیر مادر فاسد میشود.اما زیاده روی در کدام میوهها چنین تأثیری دارد؟
*مرکبات :مصرف میوههایی مانند پرتقال،انگور و لیمو با اینکه سرشار از ویتامین C است اما طعم شیر را تند میکند.مرکبات باعث ناراحتی معده در کودک میشود.
*توتفرنگی: مصرف بیشازحد توتفرنگی هنگام شیردهی میتواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانههای آن شامل گاز در معده، اسهال، بیقراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.
*کیوی: مصرف این میوه ممکن است باعث ایجاد گاز معده و نفخ شکم در کودک شود.
*گیلاس :گیلاس در صورت مصرف زیاد میتواند مسهل باشد. بنابراین از مصرف آن در زمان بارداری بپرهیزید.
*آلو: این میوه نیز خاصیت مسهل دارد و مصرف زیاد آن باعث مشکل نوزاد می شود.
*سیب: اگرچه خوردن این میوه زیاد توصیه میشود اما فیبر موجود در آن می تواند باعث نفخ در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف زیاد آن پرهیز کرد.
منبع:روزنامه خراسان