coffee

تحقیقات نشان داده است که قهوه ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که  قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 50 درصد کاهش می دهد. تحقیقات همچنین  کاهش سرطان های دیگر، مانند روده بزرگ و سرطان پستان نشان می دهد.

 

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه می‌تواند خطر فیبروز کبد، هپاتیت و دیابت نوع ۲ را کاهش داده و از طرفی خطر سرطان پروستات و حتی بیماری آلزایمر و سکته‌ی مغزی را به حداقل برساند. در واقع این کافئین موجود در قهوه است که به عنوان یک ماده‌ی موثر این خاصیت را دارد اما سایر منابع کافئین مانند چای سبز، چای طبیعی و شکلات می‌توانند در کاهش خطر بیماری‌های عادی، مؤثر باشند.
طی تحقیقی، ۱۷۷بیمار در یک بازه‌ی شش ماهه مورد آزمایش قرار گرفتند. تقریبا نیمی از این گروه مرد و نیمی دیگر زن بودند و حدود ۱۱۲ بیمار در بین آنها، هپاتیت مزمن داشتند. تمامی شرکت‌کنندگان ۳۰۸ میلی‌گرم کافئین در روز مصرف کردند، چیزی معادل ۲.۲۵ فنجان قهوه در روز. در پایان محققان دریافتند که مصرف زیاد کافئین با کاهش فیبروز هپاتیتی مرتبط است.
در تحقیقاتی دیگر محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف کافئین باعث کاهش میزان اسید اوریک می‌شود. همانطور که می‌دانید اسید اوریک یکی از عوامل گواتر و التهاب مفاصل است.
اخیرا یافته‌های دانشمندان درباره‌ی کافین نشان داده که چای و قهوه‌ی بدون کافئین هم می‌تواند خطر دیابت‌ها را کاهش دهد. هر فنجان قهوه می‌تواند خطر دیابت را تا ۷ درصد و نیز خطر سرطان پروستات را به خاطر تاثیری که بر قند خون، انسولین و متابولیسم گلوکز دارد کاهش دهد. افرادی که قهوه‌ی بیشتری می‌خورند نسبت به افرادی که هیچ‌وقت قهوه نمی‌خورند، خطر سرطان پروستات پیشرونده در آنها تا ۶۰ درصد کمتر است

منبع- الو دکتر