همیشه وقتی حرف از لازانیا پیش می آید، آب از دهان کودکان و افرادی که عاشق غذاهای چرب هستند راه می افتد. ولی این دفعه دیگر کور خواندند. اگر در ادامه مطلب به دستور پخت لازانیا با نان تست توجه کنید در میابید که این غذا مانند دیگر لازانیا ها انقدر مضر و چرب و پر سس نیست. ارزش غذایی این نوع از لازانیا بالاست و توصیه میشود به جای آن غذای متداول برای کودکان خود از این مدل سرو کنید.
چی لازم دارم:
نان تست
به مقدار لازم
پنیر ورقه ای
به مقدار لازم
گوشت چرخ شده
300 گرم
پیاز رنده شده
1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
مواد لازم برای سس بشامل:
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
کره
2 قاشق غذاخوری
پیاز سفید نرم شده
1 عدد
شیر
2 لیوان
چطوری درست کنم:
طرز تهیه سس بشامل:
کره را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پیاز سفید نرم شده را به کره اضافه کرده کمی تفت دهید تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس آرد را به کره اضافه کرده کمی تفت داده سپس شیر را مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مایه نرمی حاصل شود.
طرز تهیه مایه گوشتی لازانیا:
پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده همراه پیاز به مدت 20 دقیقه تفت دهید سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. روی گوشت کمی آبجوش همراه رب گوجه فرنگی ریخته بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد و آب آن تمام شود.
طرز تهیه لازانیا :
در ظرف پیرکسی کمی سس بشامل ریخته و با قاشق روی آن را صاف کرده طوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهای تست را به ترتیب کنار هم در ظرف بچینید.روی نان های تست را با پنیر ورقه ای پوشانده سپس روی پنیر را با مایه گوشتی بپوشانید.
روی گوشت را با نان های تست پوشانده سپس روی تمام سطح نان سس بشامل ریخته و روی سس بشامل پنیر رنده شده بپاشید.ظرف را به مدت نیم ساعت در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانیکه روی پنیر طلایی رنگ شود.