با شیوه های جدید و برنامه هایی برای پیشگیری از دیابت اقداماتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که توسط محققان صورت گرفته است نتیجه این ارزیابی و بررسی ها در ادامه مطلب آورده شده است
یک مطالعه ی جدید نشان داد که تغییرات سبک زندگی که در برنامه ی پیشگیری از دیابت اجرا می شود، نه تنها به کاهش وزن بلکه به بهبود پروفایلهای متابولیکی و قلبی نظیر کاهش قندخون، کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند.
پژوهشگران دانشکده ی بهداشت عمومی Emory’s Rollinsو مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها (CDC) با بررسی اطلاعات 44 پژوهش منتشر شده که در آن حدود 9 هزار فرد در برنامه ی پیشگیری از دیابت در کلینیکها و یا از طریق رسانه های آنلاین در سراسر آمریکا شرکت داشتند، به این نتایج دست یافتند.
دراین تحقیق که به رهبری پرفسورAliاز دپارتمان سلامت جهانی Hubertدر دانشکده ی Emoryانجام شد، یک مرور کلی از طیف وسیعی از فواید متابولیکی احتمالی برنامه های اصلاح شیوه ی زندگی و برنامه ها و ویژگی های افراد شرکت کننده انجام شد.
پرفسور Aliمی گوید: در بسیاری از مطالعات به کاهش وزن افراد شرکت کننده در این برنامه ها اشاره شده است، بازنگری ما از مطالعات انجام شده به منظور بررسی تغییرات متابولیکی کلی در طی انجام این برنامه بود. نتایج این بازنگری در 27 ژوئیه درمجله ی PLOS Medicineمنتشر گردید.
نتایج این بررسی ها نشان داد:
· برنامه های تغییر در شیوه ی زندگی به منظور پیشگیری از دیابت می تواند علاوه بر کاهش وزن به بهبود پروفایل های متابولیکی و قلبی شامل بهبود کنترل قند خون، فشارخون و کاهش کلسترول کمک کند.
· برنامه هایی با مولفه های نگهدارنده(حفظ ارتباط بین شرکت کنندگان و مراقبین بهداشتی حتی پس از پایان مطالعه) با فواید بیشتری همراهند.
نویسندگان نتیجه گیری نمودند که با توجه به فواید این برنامه ها بویژه بهبود در فاکتورهای متابولیکی و قلبی، انجام این مداخلات مقرون بصرفه است، این گونه مداخلات چنانچه در سراسر کشور به طور مشابه انجام شود می تواند بویژه برای پیشگیری از دیابت نتایج بزرگی را به همراه داشته باشد.
منبع : diabetestma.org