مواد لازم:
- سینه مرغ بدون استخوان : 350 گرم
- روغن آفتابگردان : 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط , خرد شده : 1 عدد
- هویج , نگینی خرد شده : 250 گرم
- گلچه های گل کلم : 250 گرم
- عصاره مرغ : 850 میلی لیتر
- سبزی های خشک معطر : 2 قاشق چای خوری
- پاستای شکل دار ریز : 125 گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو : مقداری
طرز تهیه :
1. با یک چاقوی تیز , مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید .
2. روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ , پیاز , هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند .
3. عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند .
4. پاستای شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند . درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی آن ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند .
5. چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل , پارمزان روی آن بپاشید . سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید .
توصیه سرآَشپز :
شما می توانید از شکل های مختلف پاستا برای این سوپ استفاده نمایید . فرم های صدفی , لوله ای کوتاه یا حتی اسپاگتی در قطعات کوتاه را امتحان نمایید . به منظور تهیه یک سوپ جذاب برای کودکان , می توانید از پاستایی با اشکال حیوانات یا حروف الفبا استفاده نمایید .
بلاغ