وسواس ها چگونه افرادی هستند آن ها از چه مشکلاتی رنج میبرند راه حل های موثر و کمک کننده به درمان مشکلات روحی این افرادچگونه است توصیه های مشاورین به افراد دائما نگران و مضطرب و ناامید که مدام با خود حرف میزنند چیست این افراد دائما احساس گناه میکنند و عذاب وجدان بی دلیل دارند
فکرهای پنهانی، ترسها و اسرارت را بگو و خودت را کمی سبک کن. این راهی است که پیش پای وسواسیها در انگلیس گذاشته شده است.
به نقل از سایت «ایندپندنت»، در انگلیس یک وبسایت مخصوص راه اندازی شده تا افراد مبتلا به «اختلال وسواس فکری عملی» بیایند و هر چه دلشان میخواهد، روی دیوار آن بنویسند و خجالت یا احساس گناهی که دارند را با بقیه به اشتراک بگذارند.
لیز اسمیت که فیلم ساز است، در سال 2015 دنبال ساخت مستندی درباره وسواس بود که به ذهنش رسید، پروژه را توسعه دهد تا بیماران و هنرمندان فرصت حرف زدن در این باره را بیابند.
بیماران افکار خود را برای خانم اسمیت میفرستند و او هم که به محتوای مطالب نظارت دارد، آنها را در سایتش روی «دیوار بیماری مخفی» منتشر میکند. خانم اسمیت در این باره گفت: «… وقتی کار را شروع کردیم، نمیدانستیم کسی به این دیوار واکنش نشان میدهد یا نه، اما به سرعت روشن شد که آدمها به جایی نیاز داشتهاند تا در افکار، اسرار، نگرانیها و امیدهایشان با بقیه شریک شوند.»