BPAcans_406x250

خانم های باردار بهتر است بیشتر از غذاهای کم خطر و سالم خانگی مصرف کنند و حتی الامکان از مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده پرهیز کنند چون این ظروف حاوی ماده شیمیایی خطرناکی هستند که وارد خون مادر شده و موجب آسیب به جنین می شود

بهتر است دست کم در دوره بارداری، غذای خانگی بخورید. دانشمندان یک دلیل دیگر برای این کار یافته‌اند.

به نقل از سایت «تایم»، محققان در دانشگاه تگزاس می گویند، وجود ماده شیمیایی به نام BPA در خون زنان باردار، احتمال زود به دنیا آمدن نوزاد را بالا می‌برد.
اما این ماده پلاستیکی از کجا می‌آید؟ BPA در پوشش بعضی ظرف‌های غذا وجود دارد و موقع گرم کردن، وارد غذا می‌شود. گفته می‌شود این ماده باعث التهاب غیرعادی در بدن می‌شود که این التهاب هم می‌تواند در دوره بارداری مشکل ایجاد کند.
محققان می گویند، تقریباً تمام زنان یک سطحی از BPA را در خونشان دارند ولی مادران بارداری که حجم بیش‌تری از BPA در خونشان باشد، بیش‌تر در خطر به دنیا آوردن زودرس فرزندشان هستند. البته آن‌ها تاکید می‌کنند، تعداد بیماران بررسی شده در این مطالعه زیاد نبوده و به تحقیق بیش‌تری نیاز است تا نوع رابطه میان تولد زودرس و این ماده پلاستیکی پیدا شود.