خوردن آجیل بین ما ایرانی ها رواج دارد و در کل کسی وجود ندارد که از آجیل بدش بیاید. خوشبختانه آجیل سرشار از فایده است و یکی از آن فایده ها کاهش التهاب بدن میباشد. التهاب بدن عامل اصلی انواع بیماری هاست و بیشتر بیمارهای خطرناک از این التهاب بدن نشأت میگیرد. در ادامه بیشتر در باره ی تاثیر آجیل بر التهاب بدن بحث میکنیم. با ما همراه باشید.
محققان بر این باورند، التهاب عامل اصلی ایجاد این نوع بیماریها است. یافتهها نشان میدهد مصرف آجیل اثرات مفیدی بر کاهش التهاب عمومی دارد.
تا قبل از این محققان ارتباط بین افزایش مصرف آجیل و کاهش خطر بیماریهای مزمن و حتی مرگ را نشان داده بودند.
مطالعه جدید انجام شده بر روی بیش از 120 هزار پرستار زن شاغل و بیش از 50 هزار پرستار مرد نشان داده است افرادی که در طول هفته پنج بار یا بیشتر آجیل مصرف میکنند، نسبت به آنهایی که هرگز و یا بهندرت مصرف کردهاند از سطح نشانگرهای التهابی کمتری در خون برخوردار بودهاند.
به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال نیوز، همچنین افرادی که در طول هفته مصرف آجیل را جایگزین گوشت قرمز، تخممرغ و غلات کردهاند نیز بهطور قابل ملاحظهای دارای سطح پایینتری از شاخصهای التهابی هستند.
انواع آجیل درختی و بادامزمینی حاوی ترکیبات مقوی زیادی نظیر منیزیم، فیبر، اسیدآمینههای ضروری، آنتیاکسیدان و اسیدهای چرب غیراشباع هستند که میتوانند نقش مهمی در کاهش فرایند التهاب عمومی بدن و در نتیجه بیماریهای ناشی از آن داشته باشند