اکثر مردم با اسم کلم یاد ترشی و سالاد می افتند ولی باید اعتراف کنم که کلم دنیایی از فواید است که غذاهای رژیمی و سالم میتوان از آن درست کرد. شاید افراد قلیلی از جامعه با این دستورات آشنا باشند ولی دستور کلم و پودر کاری یکی از خوشمزه ترین غذاهاییست که با کلم میتوان درست کرد. این غذا را بپزید و به عنوان بشقاب جانبی در کنار غذای اصلی میل کنید.
مواد لازم:
1 قاشق غذا خوری روغن گیاهی
یک دوم فنجان موسیر ریز شده
2 حبه سیر(ریز خرد شده باشد)
2 قاشق غذا خوری خردل
2 قاشق چای خوری پودر کاری
یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه
12 فنجان برش های نازک کلم سبز
یک چهارم فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
یک چهارم فنجان سرکه برنج
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
روش آماده سازی:
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیرها و سیرها را اضافه کنید. حدود دو دقیقه تفت دهید. خردل، زردچوبه و کاری را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید. در حال پخت، مواد را مرتب تکان دهید. کلم و دیگر مواد باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند به پختن ادامه دهید. مواد را خوب تکان دهید تا همه با هم ترکیب شوند.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این دستور غذایی به کار رفته برای 8 وعده می باشد. هر وعده شامل دو سوم فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 58
کالری از چربی در یک وعده: 36 درصد
چربی در یک وعده: 2.3 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 0.4 گرم
چربی غیراشباع در یک وعده: 0.7 گرم
چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 1 گرم
پروتئین در یک وعده: 1.8 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 8.4 گرم
فیبر در یک وعده: 2.8 گرم
کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم
آهن در یک وعده: 1 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 244 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 58 میلی گرم