نشریات دانشجویی حاوی چه مطالبی هستند و در چه زمینه هایی مطلب وارد می کنند اینگونه نشریات با چه نوع محتوایی باید به مردم عرضه شوند وزیر بهداشت در مراسمی به گردآورندگان این مطالب توصیه های باارزشی کرد که در ادامه برایتان آورده ایم
وزیر بهداشت گفت: در بحث نشریات همه ما باید تابع قانون باشیم و از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی پیروی کنیم.
دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم اختتامیه نشست فعالان نشریات دانشجویی اعلام کرد: امروز دغدغه اصلی مردم ما مساله بیکاری، معیشت، مسکن و البته خدمات است پس بی دلیل گرفتار بحثهای حاشیهای نباشیم.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره دسته بندی کردن مسائل کشور به امور اصلی و فرعی افزود: نشریات ما باید به مسائل اصلی توجه بیشتری داشته باشند زیرا مسائل حاشیهای و فرعی فراموش میشوند و آنچه باقی میماند دغدغه خدمت به جامعه و مردم است.
وزیر بهداشت ضمن تقدیر از تلاشهای فرهنگی دانشجویان رشتههای پزشکی عنوان کرد: تلاشهای شما بسیار قابل تحسین است و اگرچه وظیفه اصلی دانشجویان درس است ولی صرف درس خواندن از شما انسانی تک بعدی میسازد ولی باید توجه داشته باشید که دانشگاه نباید عرصه پریدن به هم و دعوا باشد.
دکتر هاشمی گفت: دین اسلام دین اخلاق است و انتظار از شما نیز رعایت اخلاق است و بدانید که رشته تحصیلی شما که عرصه خدمت به جامعه است، باید مهمترین دغدغه شما باشد.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تعدادی از دانشجویان در مورد محدودیتهای سلیقهای اعمال شده بر نشریات دانشجویی گلایه دارند ولی حقیقت این است که آزادی نشریات دانشجویی امروز ما نسبت به پیش از انقلاب به حدی افزایش یافته که قابل مقایسه نیست.
وی گفت: ما همه باید تابع قانون باشیم و از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تبعیت کنیم؛ با این حال اگر مدیر و یا دست اندر کاری بخواهد با نشریهای به شکل سلیقهای برخورد کند میتوانید آن مورد را گزارش کنید.
دکتر هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: کشور ما در منطقه آشوب زدهای قرار دارد که هر روز گروهی میخواهند از گوشهای امنیت ما را تحت تأثیر قرار دهد. در این فضا که به اندازه کافی منفی هست، شما به مخاطبان دروغ نگویید و به آنها امید دهید.