20140202091718ch-Teenage-girl-eating-a-hamburger-692189

مهمترین فایده زنجبیل این است که زودتر غذا را هضم و جذب میکند و موادی که در این گیاه وجود دارد باعث میشود که کار روده و معده بهتر انجام  شود ؛یعنی کار آیی خوبی داشته باشد. محققان به این نتیجه رسیدند که زنجبیل چند تا آنزیم از خود ترشح میدهد که همین آنزیمهای مترشحه سبب بهتر هضم شدن غذا میشود

پس گنجاندن زنجبیل و سیر در برنامهٔ غذایی یکی از بهترین روش‌ها برای کاهش وزن است، این گیاه دارویی به دلیل خاصیت چربی سوزی که دارد اگر همزمان با غذا مصرف شود می‌تواند به راحتی چربی‌ها را تحریک کرده و در مواردی نیز به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.

 

زنجبیل را می‌توان در ماست، غذا و یا سبزی‌های تفت داده شده میل کرد. این گیاه به دلیل داشتن ماده‌ای اسیدی در بافت خود آنزیم‌های معده را تحریک کرده و موجب افزایش سوخت و ساز و متابولیسم بدن می‌شود.

بنابراین زنجبیل را همزمان با غذا میل کنید تا میزان چربی دریافتی بدن انسان را کنترل کند و از جذب چربی‌های اضافی درون اندام‌ها پیشگیری کند و همچنین چربی های اضافه بدنتان را بسوزاند.