آسیب هایی که موبایل به مغز وارد میکند

بارها شده که در اثر استفاده زیاد از موبالیتان سردرد گرفته اید یا دچار بی خوابی شده اید ولی علت این واکنش های عجیب که در مغزتان اتفاق می افتد را میدانید؟ امروزه با اعتیاد پیدا کردن به فضای مجازی مردم ساعات زیادی را با تلفن همراه خود به سر میبرند؛ به همین علت برای شما اطلاعاتی درباره ی تاثیرات و آسیب های موبایل جمع آوری کرده ایم که در ادامه در اختیارتان میگذاریم.

ارتباط موبایل با تومور مغزی

افرادی که  دائما از گوشی های تلفن همراه استفاده می کنند، پنج برابر بیشتر در خطر ابتلا به انواع تومورهای مغزی قرار دارند. افرادی که طی ده سال روزانه نیم ساعت به طور مداوم با تلفن همراه صحبت کرده اند، دچار تومور مغزی از نوع گلیوما (تومور بدخیم سیستم عصبی مرکزی) می شوند. امواج مغناطیسی تلفن همراه روی جریان خون مغز و DNA سلول ها تاثیر می گذارد و باعث ابتلا به تومور مغزی می شود، اما افرادی که برای صحبت طولانی با تلفن همراه از هندزفری استفاده کرده اند، کمتر دچار تومور مغزی شده اند.پس بهتر است موبایل را هنگام خواب دور از خودتان قرار دهید. همچنین در حالت آنتن دهی بالای موبایل در محل سکونت یا محل کار و داشتن علائمی نظیر سردرد، وزوز گوش، اضطراب، عدم کیفیت خواب خوب مثل بی خوابی یا کابوس، سوزش چشم، فشار خون بالا و یا حالت گُرگرفتگی، اضطراب و دلهره، تپش نامنظم قلب، استرس و پرخاشگری به احتمال زیاد در معرض امواج قوی الکترومغناطیس قرار دارید.

 

برای جلوگیری از آسیب های وارده به مغز از هدست استفاده کنید

برای اینکه امواج تلفن همراه هنگامی که آن را روی گوش تان قرار داده اید مغز شما را نشانه نروند، باید آن را از سرتان دور کنید. بهترین کار برای درامان ماندن از مضرات امواج موبایل این است که به جای قرار دادن تلفن همراه روی گوش تان، از یک «هندزفری» یا «هدست» سیم دار استفاده کنید. این کار موجب می شود امواج موبایل به سمت مغز شما نیایند.

برای پیشگیری از آسیب های مغزی جلوی آنتن موبایل تان را نپوشانید

مسدود کردن آنتن موبایل هنگام استفاده از آن، مقدار پرتوهای جذب شده از طریق مغز را افزایش می دهد. این کار موجب می شود کارایی تلفن همراه کاهش یابد و موجب شود موبایل از نیروی بیشتری برای ایجاد کیفیت بیشتر استفاده کند و پرتوهای بیشتری را منتشر کند، پس برای درامان ماندن از خطرات امواج موبایل از انجام این کار خودداری کنید