از خدا میخواهیم تا برای کسی اتفاق خاصی رخ ندهد تا مجبور شود زنگ به اورژانس بزند؛ ولی خب اتفاق است و دنیا آمدیم تا برایمان اتفاق بی افتد. اما اورژانس هر شهری خدمتگزار و مسئول رسیدگی به اتفاقات ناگوار پزشکی در سطح همان شهر میباشد؛ اما سوال اینجاست که با تجهیزات فرسوده و کهنه ی قدیمی چطور ممکن است اورژانس به موقع خود را به بیمار برساند؟ آن هم در شهری مانند تهران که پایتخت ترافیک ایران میباشد.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران گفت: تمامی سیستمهای اورژانس تهران قدیمی هستند، به همین منظور باید هر چه سریعتر این وضعیت، ساماندهی شود.
به گزارش دکتر سلام به نقل از سلامت نیوز؛ رحمت الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر تهران در دویست و هشتاد و سومین جلسه رسمی شورای شهر با اشاره به تصادفی که روز شنبه 23مرداد ماه در خیابان آموزگار واقع در منطقه 13 شهر تهران اتفاق افتاد، اظهار داشت: در این حادثه یک نوجوان مصدوم شد.
وی با بیان اینکه در خصوص این حادثه به پلیس راهور و اورژانس توسط شهروندان اطلاع رسانی شد، افزود: پلیس راهور طی 5دقیقه در محل حادثه حضور پیدا کرد، اما اورژانس پس از 35دقیقه تاخیر به محله حادثه رسید.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در آن زمان بیش از 5پایگاه نزدیک به محل حادثه وجود داشت، گفت: همه این پایگاهها فاقد آمبولانس بودند و از پایگاههای دیگر هم یک دستگاه اورژانس با 35دقیقه تاخیر به محل حادثه رسید.
حافظی خطاب وزیر بهداشت و درمان گفت: تمامی سیستمهای اورژانس تهران، قدیمی هستند، به همین منظور باید هر چه سریعتر وضعیت اورژانسهای تهران را ساماندهی کنید، چرا که اورژانس تهران جزء ضعیفترین اورژانس کشور محسوب میشود.
وی با بیان اینکه اورژانس تهران 150 پایگاه کمتر از استاندارد جهانی دارد، تصریح کرد: بدون تردید اورژانس تهران فرسوده است، به همین دلیل باید در راستای بهبود وضعیت آن هرچه سریعتر اقداماتی انجام شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهرداری تهران با اشاره به اینکه هفته گذشته رئیس اورژانس کشور معرفی شد، گفت: با همکاری منطقه 5 اقدمات خوبی در این منطقه صورت گرفت.
وی در پایان خطاب به وزیر بهداشت و درمان گفت: قبل از اینکه اورژانس تهران دچار ایست قلبی شود، مداخلات لازم را در خصوص ساماندهی وضعیت آن انجام دهید.