چگونه می توانیم به کودکانی که حساسیت شدید به بادام زمینی دارند کمک کنیم پزشکان روش ایمنوتراپی را پیشنهاد میدهند به این ترتیب روزانه مقدارجزئی بادام در غذاهای روزانه این اطفال جای داده می شود و به مرور زمان دوز آن بالا میرود و تا زمانیکه بدن آن ها به این ماده عادت کند ادامه پیدا کرده است
مطالعات نشان می دهد شیوه ایمنوتراپی (ایمن درمانی) دهانی برای کودکان مبتلا به آلرژی به بادام زمینی موثر است.
مطالعه محققان دانشگاه کارولینای شمالی نشان می دهد ایمنوتراپی دهانی (OIT) شیوه مطمئن و تاثیرگذاری در توقف واکنش های ایمنی آلرژیک به بادام زمینی در کودکان است.
شیوه OIT بادام زمینی شامل خوردن روزانه مقدار کم و به تدریج زیاد میزان پروتئین بادام زمینی است. مطالعات قبلی نشان داده اند که OIT بادام زمینی در کودکان با سن بالاتر می تواند از آنها در مقابل حساسیت مرگبار ناشی از بادام زمینی تا حدودی حمایت کند.
در این مطالعه به سرپرستی وسلی برکس، ۴۰ کودک مبتلا به آلرژی به بادام زمینی در رده سنی ۹ تا ۳۶ ماهگی شرکت داشتند. به طور تصادفی به شرکت کنندگان OIT بادام زمینی با دوز بالا روزانه ۳۰۰۰ میلیگرم پروتئین بادام زمینی یا OIT بادام زمینی با دوز پایین ۳۰۰ میلیگرم در روز داده شد.
تقریبا در تمامی شرکت کنندگان عوارض جانبی مشابه نظیر درد شکمی مشاهده شد، اما بسیار خفیف بود و نیاز به درمان کمی داشت یا اصلا نیاز به درمان نداشت.
بعد از دریافت ۲۹ ماه OIT به طور میانگین، شرکت کنندگان به مدت ۴ هفته به طور کامل از خوردن بادام زمینی منع شدند و بعد آن را وارد رژیم غذایی شان کردند. در حدود ۸۰ درصد کودکان پیش دبستانی آلرژیک به بادام زمینی توانستند با موفقیت غذاهای حاوی بادام زمینی را بعد از دریافت ایمنوتراپی به رژیم غذایی شان بیفزایند.
مهر