اگر فرزندانتان از مصرف تخم مرغ ساده خسته شده اند و تمایلی به خوردن ان نشان نمی دهند می توانید راگوی تخم مرغ را امتحان کنید طعم و مزه جالب آن می تواند اشتهای فرزندتان را باز کند با ما در ادامه مطلب همراه باشید و با روش آماده سازی آن آشنا شوید
قارچ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود. آنگاه تخممرغ و مارچوبه را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
2-3سال
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
قارچ پخته و دو نیم کرده 50گرم
مارچوبه پخته 50 گرم
تخممرغ آبپز 1عدد
کره 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق چایخوری
آب مرغ 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیموی تازه چند قطره
جعفری رنده کرده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه راگوی تخممرغ
قارچ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود. آنگاه تخممرغ و مارچوبه را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. اکنون آرد را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب مرغ را بتدریج به آن بیفزائید و مرتباً هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
صبر کنید تا سس اندکی غلیظ شود. اینک قارچ، مارچوبه و تخممرغ را بیفزائید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراک گرم شود. نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری را به راگو بیفزائید و از روی حرارت بردارید. این خوراک با برنج یا بدون آن مصرف میشود.
یادآوری1: برای پختن قارچ؛ قارچها را در قابلمه کوچکی بریزید، کمی آبلیمو و کره به آن بیفزائید و با در بسته روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. مارچوبه را نیز بصورت آبپز، بخارپز یا کنسرو مصرف کنید.
یادآوری2: به جای آب مرغ میتوانید آب باقیمانده از پخت سبزیها را استفاده کنید.
زندگی آنلاین