79074275

 

می خواهیم به بررسی علل بیش فعالی بپردازیم جنبش بیش از حد، عدم تمرکز، حواس پرتی مداوم کودک از جمله نشانه های ایجاد بیش فعالی در کودکان می باشند با مشاهده برخی علائم رفتاری مشکوک در فرزندتان بهتر است به کنترل و درمان آن بپردازیدتوصیه های روانشناسان را در این باره مطالعه کنید.

مژگان نیک نام روان شناس با اشاره به تعریف بیش فعالی اظهار داشت: بیش فعالی به حالتی دلالت می کند که در آن کودک بیش از اندازه فعال و پرجنب و جوش است. وی افزود: ویژگی های اولیه بیش فعالی از سال های اولیه رشد شروع می شود و حدود هشت تا 10 سالگی به سال های اوج خود می رسد.

نیک نام در ادامه گفت: جنبش بیش از حد، عدم تمرکز، حواس پرتی مداوم کودک و غیره از جمله ویژگی های بارز بیش فعالی است. وی تصریح کرد: علت به وجود آمدن بیش فعالی ترکیبی از عوامل ارثی و محیطی است که عدم تشخیص به موقع آن می تواند تبعاتی از جمله افسردگی و رفتارهای ضداجتماعی در بزرگسالی داشته باشد.

نیک نام با بیان اینکه بیش فعالی، درمان سریع ندارد، تصریح کرد: بیش فعالی قابل شناسایی و کنترل است پس می توان با برنامه ریزی تربیتی مناسب، زیر نظر روان شناس با کودک بیش فعال خود کنار بیاییم.

منیع: باشگاه خبرنگاران جوان

http://www.ninisite.com