بهتر است به نوجوانان برای لاغری و کاهش وزن فشار وارد نکنیم و آن ها را مجبور به کم کردن وزن با روش های پرخطری مانند مصرف داروهای لاغری و یورزش های سنگین نکنیم به جای ان کارها تغذیه سالم و صحیح را به این افراد آموزش دهیم و سبک زندگی سالم را در این سنین نهادینه کنیم .
کارشناسان به والدین و پزشکان توصیه می کنند که در برخورد با نوجوانان دارای اضافه وزن و یا چاق، به جای ابراز نگرانی درباره وزن، آنها را به پیروی از سبک زندگی سالم تشویق کنند.
، آکادمی نوین متخصصان اطفال آمریکا در رهنمودهای جدیدی که درباره چاقی و اختلال غذا خوردن در نوجوانان ارائه کرده، افراد را از صحبت درباره وزن این نوجوانان منع و توصیه کرده است که در مقابل، به کودکان برای داشتن تغذیه سالم و فعالیت بدنی کمک شود.
دکتر نویل گلدن نویسنده ارشد این رهنمودها و استاد دانشگاه استنفورد گفت: باید روی سلامت و رفتارهای سالم و نه وزن نوجوانان تمرکز کرد.
وی افزود: در مقوله تغذیه کودکان و نوجوانان باید به اضافه وزن و اختلالات غذا خوردن به طور همزمان توجه داشت؛ اغلب نوجوانان مبتلا به آنورکسیا (کم خوری عصبی) و بولیمیا (پرخوری عصبی) چاق نیستند، اما برخی از نوجوانان چاق به محض تلاش برای لاغر شدن، دچار این اختلالات در غذا خوردن می شوند.
به گزارش هلث دی،به گفته این پژوهشگر، برخی از نوجوانان برای کاهش وزن به روش های پرخطری همچون خودداری از غذا خوردن، مصرف قرص های رژیمی و یا حتی ورزش های بسیار سنگین رو می آورند. بر این اساس، والدین و پزشکان برای پیشگیری از این مشکلات، باید نوجوانان را از رژیم گرفتن برحذر دارند.
به گفته دکتر گلدن، مطالعات نشان داده است که نوجوانانی که رژیم می گیرند، بیشتر از سایرین با احتمال چاقی روبرو هستند.
همچنین براساس توصیه های محققان، نوجوانانی که سریع وزن کم می کنند، دچار اختلالاتی مشابه علائم آنورکسیا –نوسان ضربان قلب و کم فشاری خون– می شوند.
http://www.salamatnews.com