بسیاری با این مسئله روبرو هستند که وقتی ناخنها کمی رشد میکنند زود می شکند و نمی توانند ناخنهای بلندی داشته باشند در این بخش آموزش درست کردن یک محلول برای جلوگیری از شکستن ناخن را بیان میکنیم
مواد اولیه:
2 ق.غ. حنا 1ق.م. لانولین
۵ ق.غ. گلاب
طرز تهیه و مصرف:
لانولین را روی حرارت بخار قرار داده گلاب و حنا را به آرامی به آن اضافه نمائید هم زده پس از چند دقیقه از حرارت بردارید . روزانه یک بار به ناخنها بمالید، ۱۰ دقیقه صبر نمائید سپس دستها را بشوئید.
علت شکنندگی ناخنها چیست؟؟ چرا میشکنند؟؟
شکنندگی ناخن گاهی به علت بیماریهای داخلی و بیماریهای پوستی است.
کمخونی و بیماریهای تیروئید ممکن است روی قوام و خصوصیت ظاهری ناخن تاثیر داشته باشد. بیماریهای ناخن نظیر سپوریازیس، لیکن پلان، آلوپسی آرناتا و قارچ ناخنها نیز باعث شکستگی ناخنها میشوند ولی اکثر وقتها ناخنها در اثر تماس با مواد شوینده، پاککنندههای اسیدی و قلیایی و سایر مواد شیمیایی دچار شکنندگی میشوند.
افراد شاغل (مکرر با آب و رطوبت تماس دارند) و خانمهای خانهدار دچار شکنندگی ناخن میشوند، چون خیس شدن مکرر ناخن و تبخیر آب باعث خشک شدن بیشتر ناخن و از دست رفتن آب طبیعی ناخن میشود. به دنبال آن شکستگیهای ناخن را مشاهده میکنیم. لازم به ذکر است که کودکان و افراد سالخورده خشکی ناخن بیشتری دارند.
در مواردی که علت شکنندگی ناخن، بیماری خاصی نیست و تنها عوارض ناشی از خشکی ناخن، لوازم آرایشی و مواد شیمیایی باعث آن شده است، توصیه میشود هر روز ۵ دقیقه ناخنها در آب ولرم خیس شود سپس با یک ماده چربکننده غلیظ مثل وازلین چرب و به مدت حداقل نیم ساعت با یک کیسه نایلونی، ناخنها پوشانده شود تا در طی چند هفته شکنندگی ناخن کاهش یابد.