sinuses

 

اگر شما عفونت سینوسی ساده داشته باشید پزشک به شما داروهای ضد حساسیت و استنشاق بخار را توصیه می کند.درصورتیکه پزشک به شما آنتی بیوتیک تجویز کند این آنتی بیوتیک ها را ۱۰ تا ۱۴ روز مصرف کنید تا علائم سینوزیت ناپدید شوند.

درمان سینوزیت مزمن :

استنشاق هوای گرم و مرطوب و استفاده از دستگاه بخار ساز و کمپرس آب گرم می تواند به درمان این بیماری کمک کند و درد بینی و سینوس را کاهش دهد. یک درمان خانگی استفاده از قطره بینی شور یا اسپری ضد حساسیت بینی است. اما از این اسپری ها نباید مدت طولانی استفاده شود.

روش های درمانی دیگر :

اگر آلرژی دارید آنتی هیستامین استفاده کنید . اگر آلرژی شما از نوع آلرژی قارچی است داروهای ضد قارچ مصرف کنید . نوشیدن مایعات زیاد و ترک سیگار هم در درمان این بیماری موثر است.

 

سینوزیت و تورم غدد لنفاوی

آیا سینوزیت نیاز به عمل جراحی دارد ؟

سینوزیت می تواند با مصرف آنتی بیوتیک درمان شود اما اگر مصرف دقیق داروها موثر واقع نشود در صورت لزوم پزشک تشخیص می دهد که نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

امروزه جراحی آندوسکوپیک سینوس ها پیشنهاد می شود . در این جراحی نیاز به برش سطح خارجی بینی نیست و تنها از طریق وسایل پیشرفته و ظریفی مثل  آندوسکوپی بینی که یک ابزار لوله مانند است و چراغ های کوچک و دوربین دارد استفاده می شود. پزشکان به کمک این ابزار درون بینی و سینوس ها را مشاهده می کنند و دهانه سینوس های مسدود شده را باز می نمایند. هدف از این جراحی تخلیه و تهویه سینوس هاست. پس از جراحی آندوسکوپیک لازم است تا سینوس ها هر روز شست وشو شوند.

اگر سینوزیت درمان نشود چه اتفاقی می افتد؟

اگر سینوزیت درمان نشود در موارد نادر می تواند منجر به احساس درد و ناراحتی ، مننژیت با ابسه مغز و عفونت استخوان شود.