برخی مواد غذایی می توانند مانع ابتلای شما به انواع سرطان های خطرناک شوند بهتر است با آن ها آشنا شوید و در وعده های غذایی تان بگنجانید زنجبیل،آجیل ،ماهی ،قارچ ،سیر ،کلم بروکلی و بسیار مواد خوراکی دیگر می توانند با سلول های سرطانی مبارزه کنند و از ایجاد سرطان در بدنتان پیشگیری کنند.
تغذیه خوب نه تنها باعث پیشگیری از بسیاری از سرطانها میشود، بلکه شانس بقا را در کسانی که با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند، بیشتر میکند.
به نقل از canceractive در اینجا بهترین گزینههای غذایی مؤثر در مقابله با سرطان بیشتر معرفی شده است:
ماهیهای روغنی: ماهیهای روغن یدارای زنجیره طولانی اسیدهای چرب امگا 3 است که اثرات قدرتمند ضد التهابی در بدن دارد. روغن ماهی همچنین حاوی ویتامین آ است، یکی از مهمترین ویتامینها در مبارزه با سرطان. ارتباط مصرف منظم روغن ماهی با کاهش خطر ابتلا به سرطانهای پروستات، سینه، و روده بزرگ ثابت شده است.
کاروتنوئیدهای هویج، فلفل و سبزی: سبزیجاتی مانند هویج، فلفل قرمز و زرد، کلم پیچ، اسفناج، سیب زمینی شیرین و.. حاوی کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن هستند که در بدن به ویتامین آ تبدیل میشوند و ثابت شده اثرات ضد سرطان دارند.
زنجبیل: زنجبیل خام حاوی مزایای بسیار مهم در مبارزه با سرطان است و یک محصول مفید ضد التهابی در بدن به شما میرود. مصرف منظم زنجبیل با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده ارتباط دارد، منجر به کاهش سطح قند خون میشود و در برابر سرطانهای پروستات، سینه و خون نیز محافظت ایجاد میکند.
دانهها: انواع دانهها مانند دانه آفتاب گردان، دانه کدوتنبل، دانه کنجد و … حاوی روغنهای مفید و ویتامین E و فیبر برای تقویت باکتریهای مفید روده هستند. ضمن این که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند.
آجیل: انواع آجیل بخصوص گردو و بادام حاوی مواد ضد سرطان بسیار قوی و آنتی اکسیدان ها بعلاوه اسیدهای چرب امگا 3 برای کاهش سطح التهاب در بدن هستند.
قارچ: شواهد نشان میدهد مصرف منظم قارچ علاوه بر این که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، حاوی مواد تشکیل دهنده ضد سرطان بوده و حتی برخی از انواع آن اثرات دارویی دارد.
گوجه فرنگی: تحقیقات محققان دانشگاه هاروارد نشان داده که مصرف منظم گوجه فرنگی به خاطر وجود لیکوپن در آن، منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، ریه، روده بزرگ، دهانه رحم و سینه میشود.
سبزیجات برگ سبز: این سبزیجات حاوی فولات، بیوتین، کولین، اینوزیتول، نیاسین و ویتامین ب 12 است که در مبارزه با سرطان بسیار مؤثر واقع میشود. نیاسین در کشتن سلولهای سرطانی نقش اساسی دارد. همچنین مصرف این سبزیجات طول عمر را در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ افزایش میدهد.
کلم بروکلی: مانند سایر سبزیجات برگ سبز، حاوی فیبر برای از بین بردن سموم بدن است. مصرف منظم کلم بروکلی با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، پروستات، سرطان مغز و سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.
سیر: آلیسین موجود در سیر برای جلوگیری از گسترش سرطان مفید است. ضمن این که به عنوان یک آنتی بیوتیک در بدن عمل میکند و خاصیت ضد التهابی دارد. سلنیوم، تریپتوفان و سایر مواد فعال مبتنی بر گوگرد در این خوراکی منجر به حمله به سلولهای سرطانی میشود.
سلامانه