11050894_how-to-overcome-overeating-in-3-steps_33b0845_m

چگونه در مقابل گرسنگی و پرخوری عصبی مقاومت کنیم راه حل های درمانی موثر در این زمینه را می شناسید و با برطرف کدن هریک آشنایی دارید ؟احساسات و ناراحتی های روحی و رفتاری می توانند باعث کشش شما به سمت خوردن انواع غذاها شوند به گونه ای که متوجه حجم و مقدار غذا نیستید و فکر می کنید با تغذیه به آرامش می رسید.

حتی اگر فرد گرسنه نباشد، استرس، خشم، غم و اندوه و … حالاتی هستند که می‌توانند منجر به روی آوردن بیش از حد به مواد غذایی شوند.
به نقل از webmd میل به خوردن بیش از حد غذا یا همان پرخوری عصبی یک راه مطمئن برای افزایش وزن است و این مشکل زمانی جدی‌تر می‌شود که شما مبتلا به دیابت، چاقی و یا فشار خون بالا نیز باشید.
توصیه‌هایی برای کنترل این عارضه وجود دارد:
فرق گرسنگی واقعی و احساسی را تشخیص دهید: گرسنگی احساسی می‌تواند ناگهان یا در اثر چند موضوع استرس زا ایجاد شود یعنی زمانی که نشانه‌های گرسنگی را ندارید و بدون فکر شروع به خوردن می‌کنید.
غذایی که می‌خورید و حسی که دارید را یادداشت کنید: احساس‌های ناخوشایند خود را مشخص کنید و یاد بگیرید قبل از روی آوردن به غذا به عنوان منبع آرامش، چطور با احساسات مختلف مقابله کنید.
گزینه‌های جایگزین پیدا کنید: اگر خوردن شما از روی یکنواختی یا تنهایی است، روش‌های دیگری برای گذراندن اوقات فراغت خود پیدا نمایید. تنهایی منجر به غمگینی و غم منجر به جدایی و کناره گیری از مردم خواهد شد.
با اطرافیانتان تماس داشته باشید: دسترسی به دوستان یا خانواده یادآور آن هستند که افرادی به فکر شما هستند و تنها نیستید.
ورزش کنید: فقط 10 دقیقه پیاده روی هنگامی که احساس می‌کنید می‌خواهید غذا بخورید، باعث کاهش میزان استرس شده و میل به خوردن را کاهش می‌دهد. ورزش می‌تواند به دلیل آزاد شدن اندورفین، خلق و خوی شما را تغییر دهد.

سلامانه