shire-badam

روش‌های بسیار زیادی برای کاهش طبیعی کلسترول وجود دارد که ممکن است شما از آن بی‌خبر باشید. یکی از این روشها نوشیدن روزانه شیر بادام است.شیر بادام دارای کلسترول خوب است و کلسترول بد را کاهش میدهد. در نتیجه با کاهش کلسترول خون از قلب محافظت می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی کاهش می یابد.

به گزارش دکتر سلام به نقل از سلامتیسم، برخی متخصصان از بادام به‌عنوان یکی از مغزهایی نام می‌برند که برای قلب مفید هستند. حتی بعضی از آن‌ها به بیماران قلبی توصیه می‌کنند که از شیر بادام استفاده کنند.

هر ۲۴۰ میلی‌لیتر از شیر بادام شیرین‌نشده حاوی ۳۰ تا ۴۰ کالری است و اصلا کلسترول یا چربی اشباع ندارد. میزان ویتامین D در انواع غنی‌شده شیر بادام با شیر بدون چربی گاو مشابه است و حتی برخی از آن‌ها حاوی ۵۰ درصد کلسیم بیشتری هستند.

براساس گزارش محققان مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، شیر بادام حاوی اسیدهای چرب غیراشباع تک‌زنجیره‌ای است و با توجه به همین ویژگی می‌تواند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد، التهاب را کاهش دهد و نقش موثری در بهبود عملکرد مغز داشته باشد. البته در کنار همه این جنبه‌های مثبت، نباید از جنبه‌های منفی شیر بادام غافل شد. متاسفانه، میزان پروتئین موجود در شیر بادام واقعا در مقایسه با شیر گاو و شیرهای دیگر کم است. بنابراین، استفاده از شیر بادام نمی‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کند.

اگر قصد دارید که از شیر بادام به‌منظور مراقبت از سلامت قلب استفاده کنید، حتما سراغ انواع شیرین‌نشده آن بروید. یکی از مشکلات اصلی در شیرهای جایگزین، این است که اکثر آن‌ها با استفاده از قندهای افزودنی شیرین می‌شوند. همه انواع قندهای افزودنی می‌توانند برای قلب خطرناک باشند.

طرز تهیه شیر بادام :  برای تهیه شیر بادام ابتدا تعداد ۱۵ تا ۲۰ عدد مغز بادام خام را به همراه مقداری آب در یک ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم، به محض اینکه آب به جوش آمد ظرف را از حرارت برداشته و بادام ها را پوست می‌گیریم. سپس بادام ها را همراه دو لیوان آب سرد، داخل مخلوط کن ریخته تا به مدت ۵ الی ۷ دقیقه کاملاً مخلوط شوند. حالا شیر بادام  کاملا آماده است.

منبع : سایت سلامت نیوز