بیسکوییت دایجستیو جزء آن دسته خوراکی پر مصرف در رژیم های لاغریست ولی این بیسکوییت های نسبتا محبوب بر خلاف باور افراد حاوی مواد نگهدارنده غیرطبیعی و مقدار زیادی شکر میباشند؛ که همین دو باعث میشود تا رژیم افراد بهم بخورد و آنطور که باید کاهش وزنی در آن ها مشاهده نشود. زمانی که بیسکوییت دایجستیو را به خاطر فیبر و یا محتوای آردی آن انتخاب میکنید، باید به خاطر داشته باشید که حتی یک بیسکوییت دایجستیو هم غذایی فرآوریشده محسوب میشود و آنقدرها هم سالم و مفید نیست. در ادامه محتویات این بیسکوییت محبوب را بررسی میکنیم و قضاوت را پای خودتان میگذاریم.
شکر
احتمالا بیسکوییت بدون نمک و ادویه نمیخورید، نه؟ یکی از دلایلی که شاید دوست دارید بیسکوییت دایجستیو بخورید این است که این نوع بیسکوییتها حاوی ۳ تا ۵ گرم شکر هستند. محتوای شکری آنها به اندازه بیسکوییتهای عادی زیاد نیست، اما آنقدر هست که بتوان به آن گفت «ناسالم». علاوه بر اثرات شاخص شکر، باید گفت که برای قلبتان هم مضر است.
آرد تصفیهشده
آردی که در بیسکوییتهای دایجستیو مورد استفاده قرار میگیرد به طور کامل تصفیه نشده است. فرقی نمیکند که آرد از غلات کامل به دست آمده باشد یا گیاه راگی، در واقع باید گفت که دانه آن بخش زیادی از سبوس خود را حین تبدیل شدن به آرد از دست میدهد. سبوس منبع غنی فیبر است.
چربی
یک بیسکوییت دایجستیو حاوی ۳ تا ۵ گرم چربی اشباعشده است.
مواد نگهدارنده
هر نوع غذای بستهبندیشده که بیش از یک تا دو هفته در قفسه غذایی میماند قطعا حاوی مواد نگهدارنده است. از آنجایی که مواد نگهدارنده در بیسکوییت دایجستیو مواد صنعتی هستند، احتمالا نمیدانید که چه نوع مواد شیمیایی را میخورید
منبع: الو دکتر