سرطان ریه و معده را می توانیم با کمک برخی مواد طبیعی مهار کنیم زنجبیل و فلفل قرمز کمک زیادی به شما در این زمینه می کنند اگر تمایل دارید به این بیماری های خطرناک دچار نشوید توصیه می کنیم از این دوماده طبیعی که حاوی مقادیر زیادی کپسایسین هستند کمک بگیرید و ریسک ابتلا به سرطان را در بدنتان پایین بیاورید .
به گفته محققان، زنجبیل و فلفل قرمز می توانند همراه باهم ریسک سرطان را کاهش دهند.
به گفته محققان آمریکایی، ۶-gingerol در ترکیب با کپسایسین می تواند ریسک سرطان را کاهش دهد.
اگرچه برخی مطالعات نشان داده اند که فلفل دارای فواید زیادی است اما در برخی مطالعات دیگر مشخص شده است که رژیم غذایی مملو از کپسایسین با ابتلا به سرطان معده مرتبط است.
محققان به مدت چند هفته به موش های مستعد ابتلا به سرطان ریه کپسایسین، یا ۶-gingerol یا ترکیب هر دو را خوراندند. در طول مدت مطالعه، تمامی موش های که فقط کپسایسین دریافت کرده بودند، مبتلا به تومورهای سرطان ریه شدند درحالیکه فقط نیمی از موش های تغذیه شده با ۶-gingerol مبتلا به این تومورها شدند.
نکته جالب توجه اینکه، از بین موش های که تحت تغذیه با ترکیب این دو ماده قرار گرفته بودند، فقط ۲۰ درصد مبتلا به سرطان شدند.
منبع : ببیتوته
الودکتر