این عصرانه به شکل یک صرتک خندان است که می تواند اشتهای کودکان را برانگیزد و باعث تقویت اشتهای آن هاشود این عصرانه می تواند برای میهمانی ها و جشن تولدهای کودکانه انتخاب خوبی باشد این شیرینی با آیسینگ تهیه می شود که باید سریعا پس از تزئین میل شود.
آرد: 300 گرم
آرد برنج: 2 قاشق سوپخوری
کره: 200 گرم
پودر شکر: 60 گرم
رنده شکلات: به میزان لازم
پاستیل: به میزان لازم
رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
آیسینگ:
پودر شکر: 160 گرم
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، آرد برنج، شکر و کره را داخل غذاساز ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآیند. دستگاه را خاموش کرده و آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. مجددا به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. خمیر را از ظرف جدا کرده و روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید. خمیر را به قطر 6 تا 7 میلیمتر با وردنه باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و در سینی فر قرار داده سپس به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن شیرینیها را به شکل برگردان درون آیسینگ آماده بزنید و از رنده شکلات برای موی صورتک و از پاستیل برای لبهای صورتک استفاده کنید. روش تهیه آیسینگ: پودر شکر و آبلیموی تازه را با هم مخلوط کنید هم بزنید تا آبلیمو درون پودر شکر حل شود. آیسینگ آماده برای مصرف است؛ دقت کنید آیسینگ را باید لحظه مصرف آماده کرد.
نی نی سایت: