شیرینی کره ای گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان و همچنین عصرانه خوبی برای فرزندانتان است توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و از طبخ شیرینی خانگی لذت ببرید روش حرفه ای تهیه این نوع شیرینی را در ادامه مطلب آورده ایم برای تزئین آن از کاکائو ، پودرپسته و دیگر مواد تزئین کننده خوراکی می توانید استفاده کنید.
آرد 2 لیوان
کره 220 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل یا بادام تلخ 1/4 قاشق چایخوری
- برای: 8 نفر
- زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
- روش: حرفه ای
کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه بزنید سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، آرد و نمک را مخلوط کنید و کم کم روی مواد دیگر الک و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خمیر سرد و سفت شود ، پس از استراحت خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر روی سطح کار باز کنید و با قالب شیرینی قالب بزنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و طلایی شوند پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس در ظرف بگذارید ( این شیرینی ها تا 10 روز در دمای اتاق قابل نگهداری میباشند ).بدلیل وجود کره دقت کنید خمیر شیرینی ها پیش از قرار دادن در فر سرد باشد تا در زمان پخت وا نرود ، میتوانید خمیر را فریز کنید و در زمانی که میخواهید خمیر را استفاده کنید.میتوانید با اضافه کردن پودر کاکائو ، زعفران ، رنگ های خوراکی و … طعم و رنگ متنوعی از خمیر داشته باشید ، در صورت تمایل میتوانید شیرینی ها را با شکلات ذوب شده ، پودر قند و … تزیین کنید.
آشپزی