یکی از محبوب ترین غذاها برای ما ایرانی ها سالاد الویه است چرا که این غذا همه جا کاربرد دارد، از سیزده بدر گرفته تا استادیوم و مدرسه. هم کودکان سالاد الویه دوست دارند و هم افراد سالمند از آن خاطره. اگر بخواهیم حساب کنیم این غذا به علت ارزش غذایی بالایی که دارد باب میل ورزشکارها نیز هست؛ پس با خیال راحت سالاد الویه درست کنید و با تزئین منحصر به فرد خودتان، حسابی دلبری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا در ادامه دستور پخت سالاد الویه مخصوص را بهتان بگوییم.
مواد لازم:
سیب زمینی 2 عدد
. هویج 2 عدد
تخم مرغ 8 عدد
خیارشور 8 عدد
کالباس 250 گرم
خود فرنگی پخته یا کنسروی 1 لیوان
پیازچه خرد شده 1/2 لیوان
سس مایونز 1 لیوان
- برای: 4 تا 6 نفر
- زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
- روش: نه چندان سخت
آشپزی :
سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و مکعبی خرد کنید ، تخم مرغ و هویج را بپزید و مکعبی خرد کنید ، خیارشور و کالباس را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.نخود فرنگی ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، هویج ، کالباس ، خیارشور و پیازچه خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و نمک ، فلفل و سس مایونز را اضافه کنید ، مخلوط نمایید تا سس با مواد ترکیب شود ، سالاد را 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید. اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنید مواد را داخل ظرف دربسته در یخچال بگذارید و در زمان سرو سس مایونز را اضافه نمایید ، میتوانید مقدار سس را بیشتر کنید.
منبع: آشپزی