طی همایشی نقشهبرداری مغز پژوهشگران و محققین زیادی پیرامون این مسئله به نتایج جدیدی دست یافتند و تکنولوژیهای پیشرفته جهت مطالعه مغز و بیماریهای مربوطه را مورد بررسی قرار دادند و برجستهترین دانشمندان علوم اعصاب جهان در این گردهمایی حضور داشتند و اطلاعات خود را در اختیار دیگر همکاران خود قرار دادند.
سومین همایش بینالمللی نقشهبرداری مغز کشور، 27 تا 29 شهریورماه امسال در سالن همایشهای ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
سومین همایش بینالمللی نقشهبرداری مغز کشور به همت دانشگاه شهید بهشتی و با شرکت حدود 40 نفر از برجستهترین دانشمندان علوم اعصاب جهان از دانشگاههای آکسفورد، لندن، پنسیلوانیا، کوپنهاگ، آرهوس، آلتو، دانمارک جنوبی ژنو، آمستردام و برلین برگزار میشود.
نقشهبرداری مغز دانش بینرشتهای است که با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته همچون تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)، تصویربرداری نوری (Optical lmaging)، برشنگاری با گسیل پوزیترون (PET)، Magnetoencephalography، الکتروانسفالوگرافی (EEG)، تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) به مطالعه سیستم اعصاب میپردازد.
هر ساله همایش بینالمللی نقشهبرداری مغز ایران توسط عدهای از متخصصین و دانشمندان این رشته برگزار میشود. هدف از این همایش سالانه گردهم آوردن متخصصین و دانشمندان از رشتههای مختلف علمی همچون علوم پزشکی، مهندسی، ریاضیات، روانشناسی، کامپیوتر، فیزیک و غیره در جهت استفاده بهینه از تکنولوژیهای پیشرفته جهت مطالعه مغز و بیماریهای مربوطه است و در طول عمر کوتاه خود توانسته است نخبههای ایرانی در داخل و خارج از کشور را جذب کند.
این همایش مصادف با چهلمین سالگرد کشف رایجترین روش تصویربرداری پزشکی هستهای FDG-PET scan بعنوان اولین روش تصویربرداری عملکردی مغز ارائه شده توسط پروفسور عباس علوی، دانشمند شهیر ایرانی از دانشگاه پنسیلوانیا برپا میشود.
به گفته دکتر مجتبی زارعی، رئیس هیاتمدیره انجمن علوم و فناوریهای شناختی ایران و دبیر علمی سومین همایش بینالمللی نقشهبرداری مغز ایران، مخاطبین این همایش متخصصین نورولوژی، جراحی اعصاب، روانپزشکی، نوروپاتولوژی، توانبخشی، دانشمندان علوم شناختی، روانشناسان، مهندسین پزشکی و فیزیکدانها هستند.
بر اساس این گزارش، علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت www.ihbm2016.ir مراجعه کنند.
باشگاه خبرنگاران