آیا تا به حال از گوشت شترمرغ استفاده کرده اید ؟از ویژگی ها و فایده های آن اطلاعی دارید از جمله خواص درمانی این گوشت می توان به افزایش تکلم کودکان و رفع سردی بدن همچنین مقابله با بیماریهای سرد رحم ،تحلیلبرنده باد و سریع در حرکت اطفال اشاره کرد بهتر است در میان پروتئین های مصرفی گوشت شترمرغ را جای دهید.
گوشت شترمرغ، ویژگیهای مختلفی دارد که از بین آنها میتوان به این موارد اشاره کرد: تحلیلبرنده باد و برطرفکننده بلغم.
گوشت شترمرغ هنوز نزد بسیاری از مردم شناخته شده نیست، اما بسیاری از افراد بهتر است که از این گوشت استفاده کنند. حتی خوردن آن برای بسیاری از بیماران ضروری به حساب میآید.
درواقع، خوردن گوشت شترمرغ برای رفع فلج، لرزش و درد مفاصل و کمر مفید است. علاوه بر این، مصرف گوشت شتر مرغ به مقابله با بیماریهای سرد رحم کمک میکند.
روغن پیه شترمرغ نیز فواید مختلفی دارد. درواقع، خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن موثر است. حتی مالیدن آن به بدن و پاها باعث تسریع در حرکت اطفال میشود.
گوشت شترمرغ بهعنوان یکی از گوشتهای دیرهضم شناخته میشود که مصرف آن برای گرم مزاجان خوب نیست. البته مصرف آن همراه با مُصلحات اصلی (سرکه و روغن) میتواند هضم آن را راحتتر و عوارض آن را هم برطرف سازد.
سیمرغ