مواد لازم:
- سیب پوستگرفته و خردکرده 400 گرم
- آرد 300 گرم
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- دارچین 2 قاشق چایخوری
- نمک یکچهارم قاشق چایخوری
- شکر قهوهای 125 گرم
- شیر 350 میلیلیتر
- تخممرغ 2 عدد
- وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
- کرهآبکرده و سردشده 150 گرم
- گردوبرشته و خردکرده 60 گرم
- آناناس خردکرده 100 گرم
طرز تهیه:
1-فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.
2-سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید، شکر را بیفزائید و در مرکز آن،حفرهای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخممرغها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و کره را اضافه کنید.
3- اکنون مایه فراهمکرده را درون حفره مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوطشدن هم بزنید.
4-اینک مایه را درون کپسولها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافینها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.5-سپس 30 گرم کره به کرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید کرم کاملاً خنک شود. اکنون آماده مصرف است.
یادآوری:
1-برای تهیه کرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه 200 گرم شکلات سیاه خردکرده را به خامه بیفزائید و مخلوط کنید.
2-از هم زدن زیاد مایه مافین خودداری کنید. زیرا موجب سفتشدن آن میشود.4-اینک مایه را درون کپسولها بریزید و به مدت تقر 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.