landscape-1445958840-hbz-anti-aging-index

پس از سن سی سالگی با مشکلات پوستی متفاوتی مواجه خواهید شد آنه ،چین و چروک،خط خنده ، جوش‌های سرسیاه و لکه‌های پوستی ،خطوط در اطراف چشم‌ و دیگر عارضه هایی که زیبایی شما را از بین خواهند برد می توانید درخانه و در سالن ماساز این عارضه ها را بربرطرف کنید راهکارهای موثری در این زمینه برایتان داریم برای کسب راهنمایی های موثر رد این زمینه با ما همراه باشید.

 

در ۳۰ سالگی: از بین بردن لکه‌ها
در این دهه از زندگی شما، هورمون‌ها نقش مهمی ایفا می‌کنند. این به معنای بروز جوش‌ها و لکه‌های ناشی از قاعدگی، بارداری و استرس شماست. همه این‌ها باعث بیش‌فعالی غده‌های تولید روغن در پوست خواهد شد. در واقع، از هر پنج زن ۲۵ تا ۴۰ ساله، یکی از آنها دچار آکنه‌های بزرگسالی می‌شود.
غلیظ‌ترین لوسیون‌ها که پوست جوان‌تر شما را مرطوب نگه می‌داشت در این سنین می‌تواند منافذ پوستی را ببندد و این مسئله باعث تجمع روغن و سلول‌های مرده می‌شود که با باکتری‌ها ترکیب می‌شوند و به ایجاد جوش‌های سرسیاه و لکه‌های پوستی می‌انجامند. حتی اگر هرگز در دوران نوجوانی هم پوستتان جوش نزده باشد، در این سنین احتمال بروز آنها وجود دارد.
تغییرات هورمون‌ها و استرس هم می‌تواند منجر به بروز اگزمای پوستی (نوعی بیماری مزمن که منجر به بروز لکه‌های قرمز و ترک‌‌دارِ پوست می‌شود) و نیز خارش و کک‌مک پوست و سایر انواع التهاب‌های پوستی شود.
از طرفی ممکن است علائم سالخوردگی مانند چین و چروک پنجه کلاغی و خط و خطوط لبخند هم برایتان رخ دهد. در سنین ۳۰ سالگی، پوست اغلب افراد دچار خط و خطوط ریز پوستی و بروز خطوط در اطراف چشم‌ها خواهد شد، زیرا این ناحیه بسیار نازک و حساس است.
به منظور از بین بردن و مبارزه با علائم سالخوردگی پوست، متخصصان توصیه می‌کنند که به طور روزانه از کرم ضد‌آفتاب و مکمل‌های آنتی‌اکسیدان مانند ویتامین E،‌ C و A و نیز بتاکاروتن و کوئرستین استفاده کنید. در کنار این‌ها سعی کنید رژیم غذایی درست و ورزش هم جزو برنامه‌هایتان باشد.
در سالن‌ ماساژ: پوستی که نسبت به بروز آکنه حساس است، اگر درمان نشود بدتر خواهد شد. اگر پوستتان در آستانه جوش زدن قرار دارد، استفاده از روش‌های مراقبت از پوست صورت می‌تواند مانع از بروز آن شود. یک متخصص زیبایی هم می‌تواند برای از بین بردن چربی پوست (ترشحات چرب و روغنی ناشی از آکنه) مربوط به منافذ پوستی، آنها را بچلاند و از بین ببرد. ترجیحا سعی کنید این کار را خودتان انجام ندهید؛ چرا که اگر آن را به درستی انجام ندهید، منجر به زخم خواهد شد.
سعی کنید به دنبال کرم‌هایی باشید که به کرم‌های «صاف‌کننده» یا «پاکساز» معروف هستند. در واقع این کرم‌ها حاوی ترکیبات فعالی هستند که از اسیدهای میوه‌هایی مانند پاپایا، زغال اخته، کدو حلوایی، گیلاس و توت ساخته شده‌اند که خاصیت لایه‌بردار دارند. این محصولات باعث پاکسازی منافذ بسته پوستی شده و می‌توانند خشکی و روغن اضافی آن را از بین ببرند.
در خانه: ترجیحا از محصولاتی که حاوی ترکیبات نفتی و یا موادی با رایحه‌های ترکیبی هستند استفاده نکنید. این ترکیبات می‌‌توانند منافذ پوستی را بسته و پوست را تحریک کنند و منجر به حساسیت آن شوند. در عوض سعی کنید از ژل‌های ملایم و رقیق استفاده کنید که باعث بسته شدن منافذ پوستی نخواهند شد. توصیه می‌شود که تا حد امکان از ترکیبات طبیعی استفاده کنید که از میوه‌ها و ویتامین‌ها به دست آمده و می‌توانند سلول‌های مرده پوستی را لایه‌برداری کنند و مجدا سلول‌های سالمی در پوست بسازدد.
به دنبال ترکیبات لایه‌بردار مانند عصاره درخت بید (منبع طبیعی اسید سالیسیلیک)، بتاهیدروکسی اسید و عصاره مرکبات و نیز آنزیم‌های لایه‌بردار میوه‌ها باشید که باعث از بین رفتن چربی و لکه‌های پوست می‌شوند.
در ۴۰ سالگی: متوقف کردن پیشرفت خط و خطوط،‌ چین و چروک و لکه‌های پوستی
در دهه‌ی دوم زندگی، سلول‌های پوستی هر ۲۸ روز یک بار بازسازی و به‌روز می‌شوند. اما دهه‌ی چهارم زندگی، اثرات ناشی از آسیب‌های نور خورشید و فشار محیطی باعث کند شدن این فرآیند شده و آن را به ۴۵ تا ۵۰ روز می‌رسانند؛ در واقع تأخیری که منجر به تجمع سلولی شده، پوست را مات و کرخت می‌کند و میزان خط و خطوط ریز و چین و چروک‌ها را افزایش می‌دهد. اگر در سنین جوانی‌تان چندان به مراقبت پوستی در برابر نور خورشید اهمیت نداده باشید، این آسیب می‌تواند در سنین ۴۰ سالگی در قالب خط و خطوط و چین و چروک عمیق‌تر پوستی خود را نشان دهد. پوست اغلب افراد در این سن دچار پارگی مویرگ‌ها، رنگیزگی ناهنجار و لکه‌های ناشی از تماس با نور خورشید می‌شود.
در سالن ماساژ: استفاده از کرم لایه‌بردار –حاوی کرم گلیکولی، بتاهیدروکسی یا آنزیم– باعث از بین رفتن لایه‌های سطحی پوستی می‌شود که سرشار از سلول‌های مرده است. اگر پوست شما حساس است، استفاده از لایه‌بردارها را فراموش کرده و از کرمی استفاده کنید که سرشار از آنتی‌اکسیدان، ترکیبات ضدالتهاب مانند انار، دانه‌های انگور و یا عصاره رز، چای سبز یا ویتامین C است.
در خانه: سعی کنید حداقل سه بار در هفته عمل لایه‌برداری را انجام دهید –اگر پوستتان حساس است کمتر این کار را تکرار کنید– تا بتوانید دوباره پوستی درخشان داشته باشید. این کار نه تنها باعث از بین رفتن سلول‌های مرده می‌شود،‌ بلکه ترکیبات مرطوب‌کننده هم بهتر به داخل پوست نفوذ می‌کنند.
منبع: lifescript
الودکتر