ما ایرانی ها در درست کردن انواع کباب، ید طولایی داریم و اصلا ابتدا ایرانی ها بودند که به سیخ کشیدن گوشت را ابداع کردند؛ به این صورت که سربازان در جنگل ها و دشت ها حیوانات را شکار میکردند و به وسیله ی شمشیر روی آتش قرار میداند و رفته رفته این عادت به شهرها کشیده شد و سیخ ابداع شد. ولی بد نیست هر از چند گاهی به روش فرنگی ها کباب بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت فیله کبابی با سس گشنیز را در اختیارتان قرار دهیم.
مواد لازم:
گوشت
ماست
گشنیز
لیموترش
سیر
شکر
- برای: 3
- زمـان: 30 تا 45 دقیقه
- روش: نه چندان سخت
آشپزی :
.ماست، ادویهی تندوری، نمک و فلفل را در کاسهی مناسبی بریزید، فیلهی گوساله را بیفزائید و مخلوط کنید
.آنگاه روی کاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزهدار شود. حالا فیله را به سیخ بکشید و روی کبابپز یا منقل، کباب کنید
.سپس کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندکی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینک باقیماندهی سس را در سس خوری بریزید و همراه با کباب میل کنید
.روش تهیهی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شکر را در پارچ دستگاه مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس صاف و یکدست شود
منبع: آشپزی