lasers-1
لیزرهای زیبایی برای زنان باردار خطری ندارند لیزرموهای زائد تاثیرات مفیدی بر پیشیگری از رویش مو تاثیر میگذارند و می توانند مانع رشد مجدد آن ها شوند لیزرهای زیبایی می توانند باعث رفع مشکلات پوستی پس از زایمان مانند لکه های پوستی ناشی از حاملگی شوند .

رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران گفت: شواهد قابل استنادی مبنی بر آسیب‌زا بودن لیزرهای زیبایی در زنان باردار وجود ندارد، گرچه این اقدام باید زیر نظر پزشک صورت گیرد.
رضا فکر آزاد رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران بیان کرد: لیزرهای بکار رفته در پزشکی طول موجی بین 600 تا 10600 نانومتر دارند که سبب جهش در سلول نمی‌شوند.
وی با اشاره به اینکه گروهی از امواج الکترومغناطیس که طول موجشان کمتر از 300 نانومتر است، منجر به جهش سلولی می‌شوند، اظهار داشت: با توجه به تحقیقات انجام شده لیزرهای زیبایی مانند لیزرهای مورد استفاده در حذف موهای زائد برای زنان باردار خطری در پی ندارد.
رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران توصیه کرد: با وجود بی‌خطر بودن لیزرهای زیبایی در زنان باردار، این گروه از خانم‌ها فقط در موارد درمانی و زیر نظر پزشک معالج اقدام به استفاده از لیزر کنند.
فکر آزاد با عنوان اینکه لیزر تابانده شده جهت از بین بردن موهای زائد، باعث جذب رنگدانه مو به نام ملانین می شود، یادآور شد: افزایش حرارت ملانین، با آسیب رساندن به فولیکول سلول های بنیادی مجاور تحت عنوان سلول های زایشگر مو مانع از رویش مجدد مو می شود.
وی با بیان اینکه لک، چین و چروک های پوستی پدید آمده در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی، ایجاد می شوند؛ افزود: به طور معمول این مشکلات پوستی پس از زایمان به طور کامل رفع می شوند و انجام لیزرهای زیبایی ضرورتی ندارد.
رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران با یادآوری اینکه استفاده از لیزر در عمل لیپو ساکشن در زنان باردار توصیه نمی شود، عنوان کرد: اشعه لیزر به کار رفته در اعمال زیبایی به علت  نفوذ پایینش آسیبی را برای جنین به همراه ندارد. همچنین بکارگیری لیزر خطری را متوجه خانم‌ها نمی‌کند.
باشگاه خبرنگاران جوان