خانواده جمعی صمیمی و مهربان است که خداوند هر کسی را از این نعمت بهره مند کرده و حتی بچه های پرورشگاهی هم خانواده دارند و خانواده آن ها همان بچه ها و کارکنان پرورشگاه است.پس نتیجه میگیریم که هیچکس بی خانواده است،اما ما چند نوع خانواده داریم؟با چند اخلاق و رفتار؟جواب را در ادامه خواهید گرفت.
در سوی دیگر این ماجرا خانوادههایی هستند که متخصص گیردادن و فضولیکردن در هر کار یکدیگرند. به همهچیز هم کار دارند؛ از مسواک زدن تا شامپوی حمام و رنگ چای و هر چیز کوچک و بزرگ. این گروه هیچ حریمی برای هم قائل نیستند.
2- برخی، «خانوادههای قربان صدقهای» هستند. مدام مجیز هم را میگویند. از هم تعریف کرده و کیلو کیلو تعارف تکهپاره میکنند. محبتهای مصنوعی و افراطی در این خانهها موج میزند. بچهها لوس بار میآیند و از محبتورزی زیاد دلدرد میگیرند. از طرف دیگر خانوادههای عصبانی و قدرناشناس هستند.
به هیچ عنوان از هم تعریف نمیکنند. همیشه از رفتارهای یکدیگر شاکی و دلخورند. در تاریخ این خانوادهها، یکبار هم دیده نشده که از هم تعریف کنند. محال است یکبار گفته باشند چقدر لباست زیباست! یا چقدر شام امشب خوشمزه شده است!
3- بعضی خانوادهها خسیساند. عین بانک، تمام حساب و کتابها را تا ریال آخر محاسبه میکنند و از هم حساب میکشند. مرد خانواده آنچنان با همسر خود برخورد میکند که انگار کارپرداز ادارهشان است. تا ریال آخر پولی را که دیشب به او داده از او پس میگیرد. قیمت شیر و سبزی و نان سنگک را روی چرتکه میاندازد و اهل خانواده را بازخواست و توبیخ میکند. در این خانوادهها هیچ آزادی عمل اقتصادی وجود ندارد.
در طرف مقابل، خانوادههای اهل بریز و بپاش هستند؛ خانوادههایی ولخرج و مسرف. اگر درآمدشان خوب باشد در دام تجملگرایی افراطی گرفتار میآیند و اگر وضع مالی مساعدی نداشته باشند نیمههای برج، پولشان ته میکشد و تا آخرماه باید سنگ به شکمشان ببندند.حال تعیین کنید در این سه شاخص و در این 6وضعیت، خانواده شما در کجای طیف جا میگیرد.
منبع : الو دکتر