آیا از فوت و فن های مهم برای تهیه سالاد آگاهی دارید چگونه سالاد خود را تهیه می کنید برخی اشتباهات رایج در حین تهیه سالاد ممکن است به وجود بیاید که باعث پایین آمدن کیفیت سالاد شود بهتر است آن ها را بشناسید و به رفع آن ها بپردازید آماده کردن مواد ،اضافه کردن سس ، شستن سبزیجات و موارد دیگری در خوشمزه تر شدن سالاد نقش دارند.
۱.سبزیجات را میشویید، اما خشک نمیکنید
شستن کاهوی تازه، اسفناج و یا منداب کار بسیار سادهای است. اما اگر در قدم بعدی آنها را به خوبی خشک نکنید، سالادتان حالت خمیرمانند پیدا میکند و از آنجایی که آب و چربی با هم سازگاری ندارند، این مسئله باعث میشود مواد افزودنی و ادویهها به درون سبزیجات نفوذ نمیکنند.
۲.هر چیزی که دم دستتان است در کاسه سالاد میریزید
زمان و مکان برای افزودن همهچیز به ظرف سالادتان دلخواه است، درست به مانند زمانی که میخواهید از غذایی استفاده کنید که در آستانه خراب شدن است. از سوی دیگر، بهتر است از ترکیباتی استفاده کنید که به خوبی با هم جفت و جور میشوند. به این روش، میتوانید چاشنیهای مختلف به سالاد بیافزایید بهجای آنکه ترکیب مزخرف و بیخودی داشته باشید که ترکیباتش هیچ ربطی به هم ندارند. در کل فرمول خاصی برای آن نیست، بهتر است از محصولات گیاهی برگدار و دو یا سه مدل سبزی، پروتئین، یک یا دو مکمل غذایی و سس استفاده کنید. مثلا منداب با چغندر برشته و خیار بریدهشده، عدس پخته،گردوی تکهتکه، پنیر فتای خردشده و سرکه لیمو.
۳.چاشنی را فراموش میکنید
اگر از سس سالاد در بطری و یا سس سرکه و ادویه و روغن زیتون خانگی استفاده میکنید که نمک و فلفل هم دارد، پس لازم نیست نگران ادویهها و چاشیها باشید. اما اگر از آن دست آدمهایی هستید که روی سالاد را با مقداری روغن زیتون و کمی آب لیمو یا سرکه پر میکند، بهتر است برای مزهدار کردن سالاد، کمی نمک و فلفل هم به آن بیافزایید.
۴.از مقدار نامناسبی سس استفاده میکنید
واضح است که سس و افزودنیهای سالاد تأثیر زیادی در طعم و مزه آن دارند. با این حال، این حرکت زمانی جواب میدهد که مقدار کافی از آن را بیافزایید. برای آنکه این مقدار دستتان باشد، بهتر است به ازای ۴ فنجان مواد گیاهی، ۱ تا ۲ قاشق سس بیافزایید.
منبع: الودکتر