depresion

این روزها افسردگی در جوامع پیشرفته بیداد میکند و حتی خود ما ایرانی ها وضعیتی سرسام آور از افسردگی در دنیا داریم. متأسفانه در سال های اخیر این بیماری به جمع کودکان نیز راه پیدا کرده و از آن بدتر آمار افسردگی در کودکان نیز رو به افزایش است. به طوری که تجویز داروهای ضدافسردگی برای کودکان، در یک دهه گذشته به شدت افزایش داشته اما بیش از 40 درصد آن‌ها، داروهایی هستند که نه تنها تاثیری ندارند بلکه اثرات جانبی بدی هم بر کودک می‌گذارند. در ادامه با ما همراه باشید تا آماری از تجویز داروهای ضدافسردگی برای کودکان به شما بدهیم.

به گزارش پایگاه خبری «سلامانه» به نقل از سایت «ایندپندنت»، بررسی حدود 360 هزار بیمار 6 تا 18 ساله در ولز نشان داد، در یک دهه گذشته داروهای ضدافسردگی که پزشکان داخلی برای آن‌ها تجویز کرده‌اند، 28 درصد افزایش یافته و این ترس را به وجود آورده که ناراحتی و غلیان احساسات دوره نوجوانی، «پزشکی سازی» شود و بخواهند آن‌ها را با دارو کنترل کنند.

اما در حالی که تجویز داروها افزایش یافته، تشخیص افسردگی کاهش یافته و محققان می گویند، دلیلش این است که پزشکان تلاش می‌کنند به کسی «انگ» بیماری روحی نزنند.
این تحقیق هم چنین نشان داد، دختران 3 برابر بیش از پسرها داروی ضدافسردگی گرفته‌اند و حدود یک سوم داروها هم به 18 ساله‌ها داده شده.
نکته مهم دیگر این است که به پزشکان هشدار داده شده، داروی سیتالوپرام را برای کودکان تجویز نکنند، به ویژه که می‌تواند برای آن‌ها سمی باشد، اما هنوز عده زیادی این کار را می‌کنند. این دارو فقط باید در شرایطی داده شود که دیگر درمان‌ها در مورد کودک جواب ندهد و در این صورت، بیمار باید به دقت تحت نظر باشد.

منبع: سلامانه