واریس چگونه به وجود می آید این عارضه با چه نشانه هایی در اقراد مختلف پدید می اید خانم های باردار برای رفع واریس چه روش هایی می توانند کمک بگیرند برآمده شدن رگ ها و تغییر رنگ آن ها متمایل به بنفش می تواند خبر از بروز واریس در این افراد بدهد اضافه وزن،لباس های تنگ و چسبان و نشستن های طولانی می توانند باعث بروز واریس شوند.
دلیل اصلی واریس هنوز مشخص نیست، اما یکی از عوامل مهم بروز آن، زمینههای ژنتیکی نسبت به دریچههای ضعیف رگها است.
همچنین عملکرد هورمونها هم این میان نقش مهمی ایفا میکند، بنابراین زنان باردار بیشتر در معرض واریس هستند. در دوران بارداری، افزایش حجم خون که در بدن یک زن باردار و بچه داخل شکمش باعث برآمده شدن رگها خواهد شد. برای پیشگیری از بروز واریس، به پیشنهادات زیر عمل کنید:
۱.سعی کنید زیاد ورزش کرده و تحرک داشته باشید تا جریان خونتان بیشتر در گردش باشد.
۲.هر روز به مدت ۱۰ دقیقه یا بیشتر پاهایتان را در ارتفاع و روی بالش قرار دهید.
۳.سعی کنید زیاد اضافه وزن پیدا نکنید.
۴.هر روز پاهایتان را بُرُس بزنید تا جریان خون در آن افزایش یابد. (این مسئله مانع از شکلگیری واریس خواهد شد.). برای این کار از بُرسهایی با پرههای طبیعی و دسته دراز استفاده کنید تا بتوانید بر روی تمام نقاط بدن آن را بمالید. سعی کنید بُرس را به آرامی از سمت قوزک پا به سمت بالا و به شکل مدور بمالید. این کار را پیش از رفتن به حمام انجام دهید تا سلولهای مرده از بین برود. برای آنکه پوستتان نرم و براق شود، بعد از حمام حتما از مرطوبکننده استفاده کنید.
۵.از کپسولهای ویتامین E یا سیر برای بهبود و افزایش جریان خون و ویتامین C و B کمپلکس به منظور تقویت رگهای خونی استفاده کنید.
۶.از نشستن به مدت طولانی و قرار دادن پاها روی هم خودداری کنید.
۷.سعی کنید لباسهای آزاد و شل بپوشید.
۸.از روشهای درمانی مانند طب سوزنی یا عکسالعملشناسی برای افزایش جریان خون و هر نوع انرژی ایستا در بدن استفاده کنید.
۹.بعد از حمام، روغن بیدستر را روی رگهایتان بمالید. سعی کنید ماساژتان با ضربات ملایم رو به بالا از سمت پاها به سمت ساق پا باشد.
۱۰.از ایستادن برای مدت طولانی پرهیز کنید.