یک عدد پیاز قرمز خرد شده
گوجهفرنگی 3 تا 4 عدد
ریحان ریز شده نصف پیمانه
پنیر موتزارلا 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
سس مایونز ¾ پیمانه
سس تند مانند تاباسکو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- برای: 6 نفر
- زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
- روش: آسان
فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پای را در فر قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا بیشتر بپزید تا کمی طلایی شود. (اگر خمیرتان فریز شده است، باید کمی بیشتر آن را بپزید. اگر از خمیر خانگی استفاده کنید، ابتدا آن را فریز کنید، سپس با فویل آلومینیومی باز کنید، آن را برای 20 دقیقه بپزید، بعد فویل را بردارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید).
گوجهفرنگیها به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید، آب اضافی آنها را گرفته و درشت خرد کنید تا تقریباً 3 فنجان گوجه خرد شده بدست آید. تا آنجا که می توانید آب گوجههای خرد شده را با استفاده از حوله کاغذی (حوله تمیز مخصوص پاک کردن ظرفها) بگیرید.
پیازهای خرد شده را روی خمیر پای از پیش پخته پخش کنید. گوجههای خرد شده را روی پیازها قرار داده و ریحان ریز شده را روی گوجهها بریزید. (برای ریز کردن ریحان، برگهای آن را رو هم بچینید، آن ها مثل سیگار بپیچید و از یک انتهای شروع به برش سیگار در قطعات نازک کنید)
در کاسهای متوسط هر دو پنیر را رنده و با هم مخلوط کنید. پنیر رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط باید به غلظت یک گوله برفی چسبناک باشد. مخلوط پنیر را روی گوجهها پخش کنید.
پای را در فر قرار داده ، تا وقتی که پف کند و قهوهای شود، حدود 25 تا 45 دقیقه بپزید.
آشپزی