microsoft

سرطان را می توان یک اختلال و خود ایمنی سلول های بدن در قبال خود دانست.  در طی چرخه سلولی برای کنترل روند تکثیر نقاط وارسی وجود دارد  که این روند را کنترل می کند . اما در سلول های سرطانی این نقاط از بین می روند و تکثیر سلول بدون کنترل ادامه می یابد و به سرطان تبدیل می شوند.

 

مایکروسافت یک شرکت تکنولوژی است که خود را با ویندوز و آفیس و… شناساند و حالا در میان انبوه کارهایی که انجام می دهد به سراغ درمان سرطان(!) رفته است… بله درست متوجه شدید.

مایکروسافت ادعا کرده است که به درمان سرطان کمک خواهد کرد و تا ده سال آینده دیگر سرطان واژه ترسناکی نخواهد بود.

محققین در حال کار کردن بر روی رایانه ای هستند که از DNA تشکیل شده است که می تواند در درون سلول ها زندگی کند و اقدام به کشف نقاط معیوب در شبکه های بدن کند.

محققین مایکروسافت باتوجه به سیرتکاملی و رشدهای اخیر در رشته های مختلف علمی که احتمالا تاثیر به سزایی در زندگی ما خواهند داشت, امیدوارند که تا ده سال آینده سرطان درمان شود.  این تیم مایکروسافت شامل مهندسان, زیست شناسان و محققین حوزه اطلاعات رویکرد خود را نسبت به سرطان تغییر داده اند, به این شکل که به جای درمان به دنبال راهکاری برای کنترل آن به عنوان یک بیماری مزمن هستند.

اندرو فیلیپس, رئیس این گروه می گوید: «این یک برنامه طولانی مدت است اما فکر می کنم از نظر فنی پنج تا ده سال زمان لازم است تا بتوان از این سیستم مولکولی هوشمند برای شناسایی بیماری استفاده کرد.»

دکتر جاسمین فیشر محقق ارشد و استادیار دانشگاه کمبریج گفت: «اگر بتوانیم سرطان را کنترل کنیم پس می توانیم هر بیماری مزمن دیگری را نیز کنترل کنیم. من فکر می کنم پنج تا ده سال این روند طول می کشد سپس احتمالا قرنی بدون سرطان خواهیم داشت.»

کریس بیشاپ, مدیر آزمایشگاه مایکروسافت که نه سال از تاسیس آن می گذرد, درباره کار بر روی مقابله با سرطان و ارتباط آن با رایانه گفت: «فکر می کنم ارزیابی این موضوع امری بسیار طبیعی برای مایکروسافت است زیرا ما در علم رایانه ای تخصص داریم. تنها موضوع زیست شناسی مطرح نیست بلکه موضوع بینش عمیق مبتنی بر ریاضیات است. زیست شناسی و محاسبات از جمله اصولی هستند که همانند گچ و پنیرند اما ارتباطات عمیقی در بنیادی ترین سطوح دارند.»

اگر تیم تحقیقاتی مایکروسافت به همراه محققین سراسر جهان بتوانند باهم کار کنند و در این زمینه به موفقیت دست یابند که چگونه با کمک تکنولوژی و زیست شناسی با سرطان مقابله کنند, نام مایکروسافت بیشتر از آن که با انتشار سیستم عامل ها یا کنسول بازی شناخته شود, با درمان بیماری ها شناخته خواهد شد.