- آرد 300 گرمشکر 2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک سرد شده 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 1 تا 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ زده شده 1 عدد
کره ی بدون نمک 60 گرم
شکر 90 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر بادام 120 گرم
مربای توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری
- برای: 4 نفر
- زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
- روش: حرفه ای
برای تهیه پاستری، آرد، دو قاشق چایخوری شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زرده های تخم مرغ و به اندازه کافی آب یخ اضافه کنید تا یک توده ی چسبنده تشکیل شود. خمیر را از غذاساز خارج کنید و با کیسه فریزر بپوشانید به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.فر را از قبل تا دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.پاستری را باز کنید تا به ضخامت 8 میلی متر برسد. از درون آن شش دایره ی 5/7 سانتی ببرید. شش دایره را درون قالب کیک فنجانی شش خانه ای قرار دهید و سفیده زده شده را با برُس روی آنها بمالید. آنرا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی هر پاستری را کاغذ مومی و روی آن وزنه ی های پخت یا لوبیای خشک یا برنج بریزید تا حرکت نکند. به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید و وزنه ها و کاغذ ها را بردارید. اجازه دهید سرد شود.
برای مواد پر کننده، کره را با 90 گرم شکر بزنید تا پف کند. پودر بادام را در آن بریزید. روی هر پاستری نصف قاشق چایخوری مربا ریخته و مخلوط بادام را روی آنها بریزید.پاستری ها را 10 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود. آنها را 10 دقیقه خنک کنید سپس از قالب دربیاورید و روی رک بگذارید تا سرد شود. وقتی تارت ها به دمای اتاق رسیدند آنها را سرو کنید.
آشپزی