- کره : 1 قاشق غذاخوریسیب زمینی , ورقه شده : 675 گرم
سیر , له شده : 2 حبه
پیاز قرمز , حلقه شده : 1 عدد
پنیر گرویر رنده شده : 90 گرم
خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
- برای: 4 نفر
- زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
- روش: آسان
یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید . یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .3. با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید . بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید . در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 قرهای گازی به مدت 1 ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .
آشپز