توصیه همیشگی کارشناسان تغذیه در این خصوص است که آدم ها نباید خود را از برگ های مغذی و سبز گیاهان جدا کنند و باید از این برگ ها استفاده شوند،چرا که فواید خاص و جادویی دارند.بروکلی،تربچه،شلغم،هویج و چغندر 5 موردی هستند که برگ های جادویی با فواید خاصی دارند و ما در ادامه شما را با برگ های آنان آشنا خواهیم کرد.
به گفته کارشناسان و متخصصین، برگ های سبز منبع مقادیر بالای فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی هستند که می توانند به کاهش بیماری قلبی، دیابت نوع۲، و برخی سرطان ها کمک کنند. در ادامه به برگ سبز ۵ گیاه خوراکی که خواص زیادی دارند اشاره می شود. منبع : الو دکتر
۱. بروکلی
برگ های این گیاه سرشار از مواد مغذی، مملو از فواید سلامتی است. مصرف آن همراه با سیر و روغن زیتون، خوراک بسیار ایده آلی است.
۲. تربچه
برگ های تربچه خوشمزه بوده و می تواند خام هم خورده شوند، اما می توان برای بهره مندی از طعم آن، همراه با پاستا مصرف شود.
۳. شلغم
برگ شلغم هم از جمله برگ های سرشار از خاصیت است که البته شاید به شکل خام قابل مصرف نباشد. کمی طعم تند دارد و منبع غنی ویتامین های K، A، و C همراه با فولات، مس، منگنز، فیبر، و کلسیم است.
۴. هویج
برگ های هویج، بافتی با طعم شیرین است. هویج مملو از ویتامین های A، B۶، و K، فولات، نیاسین، پتاسیم، تیامین (ویتامین B۱) و منگنز است.
۵. چغندر
چغندر طعمی شبیه کلم دارد. برگهای این گیاه سرشار از پروتئین، فسفر، زینک (روی)، آنتی اکسیدان و فیبر است.