پاکورا از آن غذاهای مخصوص است که شما با درست کردن آن میتوانید محض تنوع سفره را به آتش بکشید؛ و اگر در اطرافتان کسی هست که عاشق غذاهای تند و آتشی میباشد او را هم دعوت کنید. پاکورا غذایی لذیذ و مفید است و انواع مختلفی دارد ، که از بین آن ها میتوان به پاکورا مرغ و هم پاکورا پیاز اشاره کرد که در این مطلب پاکورا پیاز مد نظر ما میباشد. این غذا به شدت ساده درست میشود و مشابه فست فود است. در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه پاکورا بپزید. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سفید: یک چهارم پیمانه
آرد نخود: سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
آب :80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
پیاز ریز خرد کرده : 2 عدد درشت
فلفل سبز تند، ریز خرد کرده: 1 عدد
گشنیز ریز خرد کرده: 30 گرم
شوید ریز خرد کرده 30 گرم
تره فرنگی ریز خرد کرده: یک چهارم پیمانه
روغن مخصوص سرخکردن: به میزان لازم
- برای: 5
- زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
- روش: آسان
آشپزی :
.آرد سفید، آرد نخود، بیکینگپودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و ترهفرنگی را بیفزائید
.حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید
.پاکورا را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجهفرنگی میل کنید
منبع: آشپزی