تابستان تموم شد و میوه های ترش و شیرینش هم رفتند تا سال دیگه برگردند. ولی این روزها با میوه های خشک شده، در زمستان و پاییز هم میتوان طعم میوه های تابستانه را چشید و به علاوه آن میتوان با آن ها شیرینی و تنقلاتی پخت، که هم کودکان بتوانند آن را مدرسه ببرند، هم خودمان با چای و شیر و … آن ها بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت اسلایس میوه های خشک شده را در اختیارتان بگذاریم.
مواد لازم:
آرد: 175 گرم
کره سرد و خردکرده :90 گرم
شکر ریز : 50 گرم
مواد لازم میانی:
مخلوطی از میوههای خشک: 250 گرم (زردآلو، هلو، گلابی و سیب)
آب سیب یا آب پرتقال :300 میلیلیتر
مواد لازم رویه:
عسل :225 میلیلیتر
پوست پرتقال رندهکرده :1 عدد
آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری
جوی خردکرده: 90 گرم
- برای: 3
- زمـان: 30 تا 45 دقیقه
- روش: نه چندان سخت
آشپزی :
.فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ بهطوری که از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد
.آنگاه آرد و کره را به کمک سرانگشتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید. بعد شکر را اضافه و مخلوط کنید
.تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائیرنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید
.حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد کنید. اکنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید
.روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوههای خردکرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد
.سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش کشیده شود
.روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رندهکرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید
منبع: آشپزی