کیک رزماری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. شاخه ی رزماری که روی کیک قرار می دهیم، در هنگام پختن روغن پس می دهد و در نهایت عطر خوب رزماری به کیک می دهد.
مواد لازم:
- سیب ۱ عدد
- رزماری ۲ شاخه
- شکر ۳/۴ پیمانه
- لیمو ۱/۲ عدد
- کره ۲۲۵ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- آرد ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-سیب خرد شده را به همراه ۱ شاخه کوچک رزماری، ۱ قاشق چای خوری شکر، پوست و آب لیمو و ۱ قاشق چای خوری کره در قابلمه ی کوچکی بریزید و برای ۴ تا ۸ دقیقه روی حرارت پایین بپزید، تا سیب ها نرم شوند. مدت زمان پختن سیب به نوع سیب بستگی دارد. آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس شاخه رزماری را از آن خارج کنید.
2- از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مخصوص نان (با گنجایش ۴۵۰ گرم) را با کره چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
3-ترکیب سیب خنک شده را در غذاساز بریزید و کمی بزنید. سپس ۲۵۵ گرم کره، سه چهارم پیمانه شکر، تخم مرغ ها، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یکدست شود.
4-خمیر را در قالب بریزد و سطح آن را صاف کنید. ۱ قاشق چای خوری شکر را روی سطح خمیر بپاشید و یک شاخه ی بلند رزماری روی آن قرار دهید. در هنگام پخت، رزماری عطر خوشی به کیک می دهد.
5-کیک را برای ۵۰ دقیقه، تا خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید تمیز باشد، بپزید. آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود. کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید.
نکات:
1- پوست و هسته های سیب را جدا کنید و آن را خرد کنید.
2- به ۱ قاشق چای خوری به علاوه ی سه چهارم پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
3- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
4- به ۱ قاشق چای خوری به علاوه ی ۲۲۵ گرم کره نیاز دارید.