میخواهیم شما را با طرز تهیه یک غذای آبکی همانند خورش آشنا نماییم.ماش پتی را اغلب در بهار و زمستان درست مینمایند و در کنار کته ساده (پلو) میل میکنند.هیچ گوشتی در این غذا مورد استفاده قرار نمیگیرد و اگر بخواهیم به پروتئین گیاهی اش نگاهی بیندازیم،بسیار غنی میباشد.پیشنهاد میکنیم حتماً این غذا را درست کنید.
مواد لازم برای 8 نفر :
ماش 1 کیلوگرم
اسفناج 4 کیلوگرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ادویهی خورشی به میزان لازم
رب انار 1 قاشق سوپخوری
لبوی خرد کرده 3 عدد متوسط
کدو حلوائی خردکرده 300 گرم
سیر سرخ کرده 4-6 حبه
روش تهیه ماش پتی :
ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آنگاه آرد را در اندکی آب سرد حل کنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، لبو، کدوحلوائی و سیر را بیفزائید و بعد از چند جوش، خورش را از روی حرارت بردارید.
منبع : زندگی آنلاین