برخی گیاهان می توانند برای مادران باردار مفید باشند و ذهن و هوش کودک آن ها را تقویت کنند مصرف غذاهای محرک و ادویه جات تند برای مادران باردار توصیه نمی شود تقویت حافظه جنین، تقویت معده و رفع و یار مادر،نرم شدن محیط رحم و آسان شدن وضع حمل از فایده های مختلف استفاده از گیاهان دارویی به شمار می رود قبل از استفاده از هرنوع گیاه دارویی در حاملگی پیشنهاد میدهیم با پزشک متخصص طب سنتی مشورت کنید .
حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده از دمنوش ها و بعضی کیاهان دارویی در دوران بارداری خطرناک است.
عظمایی ابراز داشت: کندر صمغی است گیاهی که به طور غیر مستقیم موجب تقویت حافظه می شود اما مصرف زیاد آن در زنان باردار باعث بیش فعالی کودکان می شود و به جای آن استفاده از چهار مغز، مویز و زعفران قابل توصیه است.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر خواص مفید زنجبیل در زنان باردار افزود: مصرف این گیاه در خانم های باردار، موجب تقویت معده و به رفع و یار کمک زیلدی می کند.
وی تصریح کرد: استفاده از گیاهانی نظیر آویشن، کاکوتی، جعفری، بابونه، سیر، گل ختمی، گل گاوزبان و گیاه عروسک پشت پرده(کاکنج) در خانم های باردار مضر و موجب سقط جنین است. اما استفاده از دمنوش باب ختمی و گل گاو زبان قبل از زایمان موجب نرم شدن محیط رحم و آسان شدن وضع حمل می شود.
عظمایی اظهار داشت: مصرف غذاهای محرک و ادویه جات تند در خانم های باردار باعث افزایش صفرا و موجب زردی و یرقان در نوزاد می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر تاثیر مثبت روغن های گیاهی بر پوست بیان کرد: ماساژ روغن زیتون و کنجد بر شکم از بروز ترک های پوستی در زمان بارداری جلوگیری می کند.
باشگاه خبرنگاران جوان