606x341_gyogynovenyek

 

آنفلوآنزا عارضه ای است که در این فصل در افراد مختلف ممکن است پدید بیاید درمان های مختلفی برای این عارضه وجود دارد متخصصین طب سنتی چه نظری در این باره دارند آن ها چه پیشنهادات درمانی برای آنفلوآنزا در نظر گرفته اند بی‌اشتهایی، تهوع، بی‌حالی، سستی و نشانه‌های تنفسی مثل تنگی نفس  از جمله نشانه های ابتلا به آنفلوآنزا می باشند .

حکمای طب سنتی ایران علت مستعد شدن هوا برای عفونت و بیماری را بخارها و دودها یی که با هوا آمیخته می‌شود، می‌دانند. اسباب پیدایش هوای وبایی ، مه‌آلودگی هوا، تغییرات فلکی، حرارت و سردی هوا که از حالت طبیعی تجاوز کرده باشد و وزش باد جنوبی است.
شهرهایی که از سمت شمال با کوه‌ها مسدود شده است، در معرض وزش باد‌های جنوبی است. مزاج این شهرها گرم  و خشک است  و احتمال بروز هوای وبایی در آن ها  زیاد خواهد بود.
سید جواد علوی درباره تدابیر طب سنتی ایران در پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار کرد: آنفلوآنزا A یک بیماری حاد تنفسی و بسیار واگیردار است.به‌گفته وی آنفلوآنزای H1N1 خوکی زیرمجموعه آنفلوآنزای A است و  آلودگی انسان به آنفلوآنزای خوکی به ‌صورت انفرادی یا به ‌صورت گروهی (اپیدمی) اتفاق می‌افتد. به ‌طور کلی علایم بالینی از حالت بدون علامت تا علایم پنومونی (ذات الریه) که به مرگ منجرمی‌شود، متغیر است. علایم این بیماری از دیدگاه طب سنتی ایران شامل بی‌اشتهایی، تهوع، بی‌حالی، سستی و نشانه‌های تنفسی مثل تنگی نفس، تعداد تنفس بالا و تنفس عمیق است.
از طریق تماس مستقیم و از راه ذرات تنفسی این بیماری به افراد دیگر منتقل می‌شود. دوره سرایت پذیری بیماری از یک روز بعد از بروز علایم تا 7 روز بعد از شروع علایم بیماری است.

زندگی سالم