1445711935-g-allergy-56970966
خانم های باردار برای مصرف داروهای ضدآلرژی بهتر است دقت بیشتری کنند و به صورت خودسرانه از آن ها مصرف نکنند آنتی‌ هیستامین‌، لوراتادین ،فکسوفنادین، کلورفنیرامین و دیفن هیدرامین  ز جمله داروهای ضدآلرژی به شمار می روند که بهتر است بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف ان ها نکنند و  از ایجاد ناهنجاری و عارضه در جنین خود پیشگیری کنند.در ادامه راهکارهای موثری برای برطرف کردن آلرژی در زنان باردار ارائه داده ایم با ما همراه باشید .

بهتر است تا جایی که می‌توانید در دوران بارداری از داروهای ضد آلرژی کمتر استفاده کنید.

آلرژی در دوران بارداری! این وضعیت برای بسیاری از زنان باردار آنچنان نگران‌کننده می‌شود که حتی تا بروز استرس و فشارهای روحی نیز پیش می‌روند. اما آیا واقعا باید نسبت به درمان آلرژی در دوران بارداری و استفاده از داروهای مختلف نگران بود؟به طور کلی اطلاعات کافی در دست نیست که استفاده از دارو برای بیماری‌های مختلف در دوران بارداری را بی‌خطر نشان دهند. در سال‌های گذشته و در سطحی بسیار محدود آزمایشاتی بر روی زنان باردار انجام شده تا مشخص شود که آیا مصرف برخی داروها در این دوران حساس می‌تواند خطری به همراه داشته باشد یا نه؟ اما هنوز هیچ چیز به طور روشن مشخص نیست. با این حال در یک خصوص می‌توان با قاطعیت بیشتری صحبت کرد و آن اینکه بهتر است تا جایی که می‌توانید از داروهای ضد آلرژی کمتر استفاده کنید.

البته استفاده از تمامی آنتی‌ هیستامین‌ ها که حاوی لوراتادین (نظیر کلاریتین)، فکسوفنادین (مانند آلگرا)، کلورفنیرامین (مانند کلور تریمنتون) و دیفن هیدرامین (مانند بنداریل) هستند در دوران بارداری خطر چندانی به دنبال ندارند اما به طور کلی توصیه می‌شود که پیش از مصرف هر دارویی و به خصوص داروهای مربوط به آلرژی، اطلاعات دارویی ثبت شده روی آن‌ها به دقت مورد بررسی قرار گیرد و حتی پیش از مصرف آن‌ها با پزشک تماس گرفته شود. به این ترتیب خیال‌تان از حفظ سلامتی بدن خود و جنین راحت خواهد شد.نکته مهم دیگر این است که اکثر زنانی که در دوران بارداری به آلرژی مبتلا می‌شوند احساس می‌کنند شرایط‌شان در حال وخیم‌تر شدن است. این یک حس طبیعی است اما در صورتی که فکر کردید شرایط غیرعادی شده سریعا با پزشک تماس بگیرید.

منبع:نی نی پلاس